După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 iunie 2018

Purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă și familia, dați afară din două restaurante pentru că ea lucrează pentru Trump

Pe 23 iunie 2018, Sarah Sanders, purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, a fost dată afară dintr-un restaurant împreună cu întreaga familie, pe motiv că lucrează pentru Trump.
Proprietarii și angajați restaurantului nu erau de acord cu politica lui Trump cu privire la armată, mai precis cu faptul că Președintele SUA a interzis acceptarea persoanelor transgender în armată.
Sanders s-a oferit să plătească ce comandase și nu apucase să mănânce și a plecat fără să protesteze.
Proprietara restaurantului a declarat ulterior că a fost nevoită să ia această măsură deoarece are mai mulți angajați de orientări sexuale diferite și aceștia i-au cerut să o facă.

Totuși, tatăl purtătoarei de cuvânt a anunțat de curând că socrii acesteia, care nu au votat cu Trump și au vederi foarte liberale, au încercat să ia masa fără ea într-un alt restaurant din apropiere. Ei au fost urmăriți și acolo de proprietara primului restaurant, care a organizat pe loc un mic meeting de protest, cerând îndepărtarea lor și de acolo, pe motiv că erau apropiați ai purtătoarei de cuvânt. El a declarat că una din rudele ei prin alianță s-ar fi adresat acestora în fața celui de al doilea restaurant, spunându-le:
Uite ce-i, nu-mi place Trump și nu îl sprijin. Sunt un liberal de departe, dar voi mă puneți într-o situație jenantă și nu ajutați cauza deloc.
Sursa: The Daily Wire via Stiri pentru Viata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.