După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 iunie 2018

Decizie istorică a Curții Supreme a SUA privind informațiile referitoare la avort. Centrele pro viață nu vor mai fi obligate să promoveze avortul gratuit și cu costuri reduse

Curtea Supremă de Justiție a dat marți o lovitură majoră unei legi din California care obliga centrele de asistență anti-avort să informeze femeile asupra serviciilor de avort finanțate din fonduri publice și cele privind contracepția. Magistrații au decis că legea californiană este  neconstituțională.
 
Această nouă decizie vine după ce, la începutul lunii, Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii a decis că Jack Philips, cofetarul care a refuzat să facă tort de nuntă unui cuplu gay, avea dreptul să își refuze clienții. 

Cu 5 voturi contra 4, instanța a hotărât că legea intitulată „California Reproductive Freedom, Accountability, Comprehensive Care, and Transparency Act (FACT Act)”  încalcă Primul Amendament al Constituției SUA, care garantează libertatea de exprimare și de conștiință, informează culturavieții.ro.
 
Conform hotărârii Curții Supreme, legea din California ar fi avut „efecte dezastruoase asupra organizațiilor religioase în general” și ar fi fost „constrânse să acționeze în contradicție cu convingerile religioase ale instituțiilor”, in timp ce membrii acestor organizații religioase ar fi fost obligați „să vorbească și să acționeze în mod contrar credinței lor. "
 
Avocații afirmă că această decizie confirmă faptul că guvernul nu poate obliga cetățenii să promoveze idei cu care nu sunt de acord, în special pe subiecte atât de sensibile precum avortul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.