luni, 7 mai 2018

Tony Berbece 🔴 Pentru tine dau popoare...

Povestea un prieten că acum doi ani un grup de credincioși s-a strâns la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud pentru a cere de la Dumnezeu reunificarea celor două națiuni, pentru distrugerea sistemului care ținea captiv un popor întreg în teroare și sărăcie.
După acest timp de rugăciune unul dintre mijlocitori a avut un vis că Președintele Coreei de Nord stătea în cumpănă dacă să intre în istorie ca unul care a distrus de tot poporul lui sau ca unul care-l va elibera. Tot în vis acesta a ales să elibereze poporul deschizând granițele spre Coreea de Sud și spre eliberare.

Azi trăim o bucurie imensă datorită faptului că Kim Jong Un și-a arătat dorința de a face pace cu cei din sud și mai mult de atât se spune că va deschide granițele spre creștinism. Ne rugăm ca aceste demersuri să meargă până la capăt.
Există credincioși care mijlocesc înaintea lui Dumnezeu pentru popoarele asuprite, iar Dumnezeu îi ascultă și le dă aceste popoare ca rezultat al rugăciunilor. Națiuni întregi sunt eliberate datorită lor. Un grup de mijlocitori a fost și în România chiar cu două săptămâni înainte ca regimul comunist să cadă.
Sunt așa de multe națiuni care au nevoie de mijlocitori. Noi la Nopțile de rugăciune de la B. Profides ne rugăm pentru eliberarea Chinei. Așteptăm vești bune din această țară care cuprinde aproape un sfert din populația lumii.
Tu pentru cine te rogi?
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.