După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 mai 2018

✉ Scrisoare misionară: Zsolti & Estera Nagy, Peru

Iubiții noștri frați și prieteni,

          Cu ajutorul Domnului, pe data de 10 martie am ajuns cu bine în Atalaya împreună cu vizita din Anglia (Nicu și Carmen Porumb). Ajungând aici am început să pregătim pachete cu rechizite școlare pentru 250 de copii din comunități Ashaninka. Fiind începutul anului școlar, aceasta a fost o modalitate prin care am putut intra în diferite comunități din prejurul Atalayei. Ne-am rugat mult ca Domnul să ne deschidă uși spre tribul Ashaninka. Având în vedere cât de greu și complicat se face intrarea noastră, a ”albilor”, în comunitățile lor ne-am încredințat în mâna Domnului, iar El a lucrat.

*Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea înțelepciune în ce avem de făcut.
*Rugați-vă ca El să se îngrijească de resursele necesare pentru finalizarea clădirii.
*Rugați-vă ca cei care se împlică într-un fel sau altul în construcție (tâmplar, electrician, instalator) să fie oameni responsabili și oameni de cuvânt.
*Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea un echilibru în tot ce avem de împlinit, să ne face timp  în învățarea limbii și în parcurgerea cursurilor.
*Rugați-vă împreună cu noi ca Dumnezeu să ne călăuzească și să ne vorbească clar nouă, ca familie și ca echipă. Vrem să fim sensibili la vocea Duhului și să urmăm pe Salvatorul nostru oriunde ne trimite El. Știm și credem că El nu ne trimite într-un loc unde harul Lui nu este suficient să ne susțină.

          Suntem recunoscători tuturor celor care ne sunt aproape în această chemare. Mulțumim celor care și-au făcut timp să ne mai scrie, să ne încurajeze, celor care continuă să se roage și să mijlocească pentru noi și mulțumiri și acelor frați, surori, tineri sau biserici care au ales să ne fie o binecuvântare și în nevoile materiale. Ne simțim încurajați să vă știm alături și să știm că nu suntem singuri în această luptă în care ne-am angajat. Binecuvântarea Domnului să vă însoțească și să vă răsplătească pentru dragostea dumneavoastră și pentru sacrificiul făcut pentru înaintarea Evangheliei.
 

Pentru slava numelui Său,
Nagy Zsolti și Estera

Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limbă maghiară din Crașna, judeţul Sălaj. În perioada anilor 2009-2011 a studiat la o şcoală biblică de doi ani din Zalău, apoi a absolvit Școala de misiune transculturală Kairos din Suceava. În anul 2015, călătoreşte pe termen scurt în Peru. Urmând chemarea primită, din anul 2016 se dedică pe termen lung, alături de familia Acatrinei, în lucrarea de plantare de biserici în tribul Ashaninka, din jungla Peruană.

Contact: tel: 0752145116,  email: nzsolty_22@yahoo.com
  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.