vineri, 4 mai 2018

Ministrul Ioan Deneș, despre familia tradițională: ”Iisus ne spune că trebuie să iubim toţi oamenii, dar asta nu înseamnă că trebuie să iubim păcatele lor”

Ministrul Ioan Deneș, despre familia tradițională, formată dintr-un ”tată-bărbat şi o mamă-femeie”: ”Iisus ne spune că trebuie să iubim toţi oamenii, dar asta nu înseamnă că trebuie să iubim păcatele lor”, a spus reprezentantul Executivului, joi, la Conferinţa internaţională “Referendumul pentru căsătorie. Perspective naţionale şi internaţionale”. El a mai spus că duminica în care se va organiza acest referendum pentru modificarea Constituţiei se poate numi “duminica luminii”.

Ministrul Apelor și Pădurilor a pledat în discursul său pentru organizarea cât mai repede a referendumului pentru familia tradițională.

Deneș: Duminica în care se va organiza acest referendum pentru modificarea Constituţiei se poate numi “duminica luminii”


“Noi am avut tot timpul credinţa că acest lucru se poate organiza în România, pentru că nu este voinţa a câtorva zeci prezenţi la această conferinţă, ci este voinţa a trei milioane de români care au semnat declanşarea acestui referendum şi a aproximativ 90% dintre români care au spus într-un sondaj că sunt pro familia constituită dintr-un tată-bărbat şi o mamă-femeie”, a declarat Ioan Deneş, arătând că duminica în care se va organiza acest referendum pentru modificarea Constituţiei se poate numi “duminica luminii”.

El a arătat că, pe legislaţia în vigoare, trebuie 30% din totalul populaţiei aflate pe listele electorale permanente să participe la acest referendum, acest lucru însemnând peste şase milioane de cetăţeni cu drept de vot.
Ministrul a transmis un mesaj și către partenerii europeni ai României, pe acest subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.