După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 mai 2018

✉ Scrisoare misionară din India: Îi mulțumim Domnului că s-a atins de ochii lui Raja și acum poate vedea bine. În ultimele zile a început să aibă dureri în piept și de spate. Rugați-vă ca Domnul să se atingă și să îl vindece complet!

Dragii noștri,

          Vă mulțumim din inimă pentru toate rugăciunile înălțate pentru Raja și pentru noi!
          Prin harul Domnului Raja este mai bine. Insulina îi ține glicemia sub control iar doctorul ne-a spus că Raja va trebui să ia insulina încă o lună, apoi va avea loc, încet, tranziția la medicamente.
          O mare bucurie pentru Raja este că poate vedea din nou să citească. Îi mulțumim Domnului că s-a atins de ochii lui și acum poate vedea bine. În ultimele zile a început să aibă dureri în piept și de spate. Rugați-vă ca Domnul să se atingă și să îl vindece complet.
          Ne rugăm ca la sfârșitul lunii iunie să ne putem întoarce cu bine în Bangalore pentru ultimul an de studii. Am rezervat deja bilete de tren pentru data de 27 iunie, pentru că mai târziu nu se mai găsesc.
          Împreună cu noi vor să vină și trei noi studenți. Ne rugăm ca Domnul să îi ajute, atât pe cei opt studenți care continuă studiile cât și pe cei trei, să crească în dragostea și cunoștința Domnului și să aducă multă roadă pentru slava Domnului!
          Vă mulțumim și pentru sprijinul trimis pentru nevoile noastre. Domnul să vă răsplătească fiecăruia din belșugul harului Său!

 

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.