După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 7 mai 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Dumnezeu ne-a binecuvântat cu darul Duhului Său Sfânt prin credința în Domnul Isus și pocăința față de păcat. Astfel, noi avem dreptul să devenim copii a-I lui Dumnezeu. Dar noi nu am primit numai un dar, ci am primit și o Lege: Legea Duhului de Viață în Hristos Isus, Domnul nostru (Romani 8:2). Noi, această lege, trebuie să o cunoaștem și să o împlinim. Autoritatea ei vine de la Domnul Isus. A trăi prin Duhul Sfânt înseamnă să trăiești în ascultare de Domnul Isus. Pentru cunoașterea acestei Legi, a Duhului Sfânt, noi trebuie să ne folosim mințile și să-L iubim pe Domnul Isus cu toată puterea, sufletul și voința noastră. Mințile noastre sunt de asemenea solicitate și de trupul nostru pieritor. Cei mai mulți oameni a-i acestei lumi trăiesc numai o viață carnală în care Duhul Sfânt nu are nici un cuvânt de spus. Ei mor ca niște animale și sunt pedepsiți ca niște demoni. De aceea noi ar trebui să fim și mai interesați să cunoaștem ceea ce Îl bucură pe Dumnezeu. Noi știm că plăcerea lui Dumnezeu este în Fiul Său, Domnul Isus. Dacă îl invităm pe Domnul Isus în viața noastră, Îl invităm și pe Dumnezeu, prin Duhul Sfânt. Dacă Îl iubim pe Domnul Isus, noi Îl iubim și pe Dumnezeu.

Uniți-vă cu noi în a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru:
1. Evanghelizarea fulger din Cearerbari și Helapakri. A fost sărbătoare în India și vacanță de câteva zile. Aceasta înseamnă pentru noi o nouă ocazie de a pleca în evanghelizări. Am făcut aceasta în două regiuni numite Cearerbari și Helapakri. În Cearerbari am făcut evanghelizare lângă casa fratelui Sanjit, iar în Helapakri, în satele fraților Joghesh și Gautam.
2. Vizita la socri. În a doua zi de vacanță ne-am dus în vizită la rudele noastre din Gurubathan. Acolo am vizitat și două familii aflate în suferință: familia lui Gabriela și Raja și familia lui Baburam. Raja se reface dupa un atac diabetic serios iar Baburam sufere de dureri pe o parte a trupului său. Rugați-vă pentru vindecare deplină pentru amândoi.
3. Reparații la casa lui Sanjit. În a treia zi de vacanță ne-am dus să reparăm gardul casei lui Sanjit din Cearerbari. Am făcut aceasta de dragul mărturiei înaintea rudelor lui și a vecinilor necredincioși.
4. Vizitarea oilor pierdute. În seara zilei când am reparat gardul lui Sanjit am vizitat și două familii din zonă: familia lui Dibakar și cea a lui Bashudeb. Lângă casa lui Dibakar am făcut și o mică evanghelizare.
5. Operația lui Atzinto și a surorii lui. Fratele Atzinto a fost operat la picior. Dumnezeu a purtat de grijă pentru cheltuielile necesare operațiilor. Slavă Lui! Rugați-vă pentru vindecare deplină și pentru întoarcerea cu bine din Bengalore.
6. Nașterea unui băiat. Familiei lui Mithun și Mahua li s-a născut un băiețel.

Haideți să mijlocim împreună pentru:
1. Adolescentii noștri. Unii dintre adolescenții care ne sunt în grijă trec prin  diferite probleme. Unul dintre ei, Elio, a stat în spital două zile săptămâna aceasta. Mama lui necredincioasă urmează să ne viziteze astăzi (sâmbătă). Rugați-vă pentru vindecare deplină și ca Domnul Isus să domnească în viețile adolescenților noștri.


2. Rugați-vă pentru mântuirea familiilor și vecinilor lui Sanjit, Joghesh și Gautam.
a. Tatăl lui Sanjit lucrează undeva în afara satului iar la casa lui Sanjit locuiesc numai bunicii lui.
b. În familia lui Joghesh sunt numai doi creștini, el și soția lui. Ei locuiesc împreună cu părinții și frații lui Joghesh. Acesta are un băiat și o fată care încă nu l-au primit pe Domnul Isus.
c. Gautam a fost botezat dar viața lui nu a fost pe deplin schimbată. Obișnuia să facă vrăjitorie „albă” ca să îi vindece pe oameni și să vândă alcool. Rugați-vă pentru nașterea lui din nou și pentru mântuirea soției și părinților.
3. Sanjit va pleca anul acesta din nou la școala biblică. Rugați-vă pentru purtarea lui Dumnezeu de grijă pentru studiile lui și pentru mântuirea bunicilor lui Sanjit și a celorlalte rude.
4. Fratele Dibakar este despărțit de soția lui și acum lucrează ca actor în niște filme lumești. Fratele Bashudeb este separat de misiunea cu care lucra mai înainte, din cauza unor greșeli. Rugați-vă ca aceste două oi pierdute să își refacă relația lor cu Domnul Isus, dar și pentru plantarea unei adunări în zona Cearerbari.
5. Mithun și Mahua sunt o familie tânără care, multă vreme, au făcut parte din adunarea noastră, dar acum nu mai vin la adunare. Rugați-vă pentru reîntoarcerea lor la părtășie și pentru binecuvantarea băiatului lor (noul născut are niște pete roșii pe față).


          Tată îți mulțumesc pentru darul Duhului Tău cel Sfânt prin Domnul Isus. Fie ca Duhul Sfânt să fie liderul vieții mele și să conducă viața mea unde vrea El. Fie ca mintea mea să fie plină de Domnul Isus, asemnea unui ocean de ape și întodeauna să Îl dorească numai pe El.
          Doamne Isuse vino în viața mea în plinătatea și măreția Ta, în smerenia și slujirea Ta, în suferința și moartea Ta și în învierea și înălțarea Ta. Amin.

 

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.