După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 mai 2018

Primăria Târgu-Mureş premiază fidelitatea! 🔴 „Mă bucur să văd că valorile nu au dispărut, cu atât mai mult cu cât în aceste vremuri familia tradiţională este pusă la îndoială. Faptul că există cupluri închegate care ştiu să transmită mai departe principiile e un câştig pentru oraşul nostru..."

„Nunta de Aur”, eveniment organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş a fost sărbătorită de 29 de cupluri. Unul din cele mai emoţionante momente ale Zilelor Târgumureşene a ajuns la a 21-a ediţie. Cuplurile care au marcat 50 de ani de la căsnicie au fost felicitate de către primarul Dorin Florea, care le-a urat sănătate şi ani frumoşi alături de cei dragi.

„Mă bucur să văd că valorile nu au dispărut, cu atât mai mult cu cât în aceste vremuri familia tradiţională este pusă la îndoială. Faptul că există cupluri închegate care ştiu să transmită mai departe principiile e un câştig pentru oraşul nostru. Întotdeauna vin cu bucurie şi emoţie la „Nunta de Aur”, a declarat Dorin Florea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.