După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 mai 2018

Cum racolează organizațiile LGBT tineri (OPINIE)

O organizație bucureșteană LGBT pune la bătaie o sumă frumușică pentru obiectul ei central de activitate – propaganda. Aviz amatorilor care doresc un sejur de trei zile la București pe banii acestei organizații, cu transportul și cazarea incluse. Apropo de transportul electoral cu autocarele – transportul cu autocarul este, se pare, un mijloc și pentru a „face cota de manifestanți” la Gay Pride. Sperăm că operatorii de transport și hotelierii să-și suplimenteze resursele pentru a face faţă valului de doritori de a vizita Capitala.

Trebuie să mai spunem că organizația este specializată în calomnie și în a face bani de pe urma ei. Acum două săptămâni, liderul ei acuza o organizație respectabilă pentru apărarea drepturilor omului și a libertății de exprimare, ADF International, că ar fi „un grup de ură”. Eticheta o prelua direct de la un ONG american pe care toată presa mainstream din Statele Unite l-a catalogat drept „o escrocherie” care face foarte mulți bani din „comerțul cu ură” și „o organizație lipsită de orice credibilitate”.


Vorbim, de asemenea, despre una dintre principalele organizații LGBT care susțin reglementarea și recunoașterea legală a cuplurilor formate din persoane de același sex; fie că vorbim de căsătorie sau de parteneriat civil. Deocamdată, parteneriatul civil este promovat mai mult decât căsătoria, iar despre adopții nu se vorbește aproape deloc. Să ne amintim însă și că în Franța organizații similare au pornit de la premisa că „nu vom vrea căsătoria și adopțiile după ce primim parteneriatul civil”. Câțiva ani mai târziu, după ce au obținut căsătoria homosexuală și adopțiile, activiștilor li s-a amintit de promisiunile făcute în timpul bătăliei pentru parteneriat. La care activiștii au răspuns, cu nonșalanță: „Am mințit!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.