luni, 7 mai 2018

UPDATE: Pastorul Matt Chandler vine în România la Casa Tineretului Timișoara de Ziua Europei!


Matt Chandler - pastorul Bisericii Villlage din zona Dallas cu aproape 16.000 de membrii vine in România in luna Mai pentru o zi la Timișoara unde va predica in cadrul unei intalniri interconfesionale la care sunt așteptați peste 1.000 de participanți. 

Pastorul Matt Chandler a fost declarat acum trei ani cel mai ascultat predicator din lume de pe iTunes. Este autor al mai multor cărți vândute la nivel mondial si totodată este președintele Organizației Misionare Acts29, ce are ca scop plantarea de biserici pe tot globul. In momentul de fata in cadrul organizației sunt membre peste 700 de biserici de diverse confesiuni (prezbiterieni, baptiști, carismatici, penticostali, nondenominationali). 

In urma cu aproape 8 ani, pastorul Chandler a fost disgnisticat cu cancer la creier, iar la scurt timp a avut o operație extrem de dificila in urma căreia lucrurile s-au îndreptat într-un mod miraculos. 

Matt Chandler s-a căsătorit in 1999 cu Lauren (extrem de talentata in muzica) si Dumnezeu le-a dăruit trei copii, Audrey, Reid si Norah.

Matt vine in România pentru prima dată după ce va participa la Conferința de Misiune Acts29 in Belgrad ce va accentua plantarea de biserici in sud-estul Europei din Mai 07-09 2018. Evenimentul in cadrul căruia va vorbi Matt Chandler in Timișoara va avea loc in 9 MAI seara de la ora 18:00 la Casa Tineretului. 

Organizatorul principal este Fundația “Pâinea Vieții” condusa de Gabriel Olariu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.