După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 mai 2018

✡ O zi de simpatie pentru evrei

Credinciosii baptisti din Lugoj si-au reafirmat duminica, 13 mai, simpatia pentru  poporul Israel, organizand un serviciu special de inchinare la care au fost invitati evreii din oras, impreuna cu domnul Ivan Bloch, presedintele Comunitatii Evreiesti.

Cu acest prilej s-a evocat Declaratia de independenta, citita in 14 mai 1948 de catre primul ministru David Ben Gurion, s-au intonat cantari evreiesti si s-a amintit rolul jucat de poporul lui Dumnezeu in istoria omenirii.

Au cantat, spre slava lui Dumnezeu, corul mixt al Bisericii, dirijat de Claudia Cretiu si Marius Lazarescu, grupul barbatesc Harul, Diana Chirila, Beni Toda si Dan Bottner.

Evanghelia a fost vestita de catre pastorul Daniel Branzei din Los Angeles, care a subliniat modul de formare a poporului evreu si palestinian, asemanarile si deosebirile dintre cele 2 popoare, tensiunile create in decursul anilor si mai ales decizia mutarii Ambasadei S.U.A. de la Tel Aviv la Ierusalim, dar mai ales rolul Domnului Isus Hristos in mantuirea indivizilor si armonia popoarelor.

Primarul municipiului, domnul prof. Francisc Boldea a subliniat rolul jucat de evrei in dezvoltarea orasului Lugoj si excelenta colaborare dintre Biserica Baptista Harul si Comunitatea Evreilor, unde baptistii au construit o scoala crestina pe ruinele scolii evreiesti. Astazi in Scoala Harul (cu invatamant prescolar, primar si gimnazial) invata aproape 450 de copii.

Presedintele Comunitatii Evreiesti, domnul Ivan Bloch, a multumit pastorilor David Nicola si Ionel Tutac pentru respectul cu care este tratata micuta comunitate evreiasca din oras si a declarat ca se bucura de faptul ca o parte a principiilor de crediinta evreiesti sunt promovate de catre credinciosii baptisti din Lugoj.
Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.