După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 mai 2018

Mihai Gheorghiu 🔴 Referendumul nu va mai avea loc...

Referendumul nu va mai avea loc. Data de 10 iunie avansată de dl Florin Iordache era doar data estimativă pentru venirea verii. Domnul Dragnea și PSD au la îndemână legea actuală a referendumului cu care pot trece la fapte. Este aceeași lege cu care au organizat referendumul pentru revizuirea Constituției României în anul 2003. Dacă atunci s-a putut, trebuie să se poată și acum. Toate partidele parlamentare pot contribui astfel la votarea inițiativei noastre în Senat și apoi la votarea legii care fixează data referendumului, conform cu textul legii referendumului nemodificate.

Dovada că referendumul nu este dorit este simpla evidență că nu este convocat și organizat.
"Neavând legea (referendumului) promulgată, nu putem discuta de un calendar de acțiuni pentru ca nu avem momentul zero”, a spus Dragnea, luni, într-o conferință de presă.
„Când o să avem legea promulgată o să ne intâlnim și discutăm pe ceva concret. Așa, vorbim discuții”, a adăugat el, susținând că există „doar problema datei”.
Liviu Dragnea a anunțat luna trecută că le-a propus social-democraților organizarea unui miting pentru susținerea familiei tradiționale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect
„Va fi un miting mare, foarte mare la București. Suntem pe ultima sută de metri de a adopta în senat modificările la Constituție. Dacă senatul adopta modificările cred că nu o să ne mai oprească nimeni”, a declarat Dragnea.
Legiferarea parteneriatului civil pentru comunitatea LGBT
Dragnea a pledat însă din nou pentru legiferarea parteneriatului civil în cazul comunității LGBT.
„În ce privește comunitatea LGBT trebuie găsita formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat”, a spus șeful PSD, care a cerut și legiferarea clară a situației familiilor monoparentale.
„Una nu o exclude pe cealaltă”, a comentat acesta, adăugând că „deja se lucrează cu asociații din acea zonă (a comunității LGBT)”.
Mihai Gheorghiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.