După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 mai 2018

Joc extrem de periculos făcut de Dragnea: „Trebuie să găsim formula prin care parteneriatul civil să fie LEGALIZAT pentru comunitatea LGBT”

După ce a anunțat că susține organizarea unui referedum pentru revizuirea Constituției pentru înlocuirea expresiei „între soți” cu „între un bărbat și o femeie” din definiția căsătoriei, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că, în ceea ce privește comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat, scrie ActiveNews.ro.

„În ceea ce privește comunitatea LGBT, trebuie găsită formula legală prin care parteneriatul civil să fie legiferat. De asemenea, trebuie legiferată clar situația familiilor monoparentale. Trebuie o discuție serioasă pentru a acoperi toate zonele. Dar una nu exclude pe alta”, a declarat Dragnea, conform Agerpres. 

Întrebat dacă partidul lucrează la un proiect de lege în acest sens, el a răspuns afirmativ. 

„Da. Deja lucrează chiar cu asociații din acea zonă. Se lucrează, au fost întâlniri cu asociații, cu ONG-uri din acea zonă. Nu a venit până acum la partid un proiect de genul ăsta, dar s-au deschis discuțiile și contactele cu aceste ONG-uri și le consider foarte bune”, a afirmat Dragnea.

Chestionat dacă data de 26 mai se confirmă pentru organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției privind familia, așa cum „a ajuns în teritoriu”, președintele PSD a arătat că această dată nu este una oficială. „Nu știu unde a ajuns, nu e oficială. Exista o dorință mare de a veni la București”, a adăugat Dragnea. 

Referitor la organizarea unui miting pe tema familiei tradiționale, Dragnea a spus că legea referendumului nu este promulgată, astfel că nu se poate discuta de un calendar de acțiuni pentru că nu există „momentul zero" - momentul de referință”

„Și atunci când o să avem legea promulgată și publicată o să ne întâlnim și o să discutăm ceva foarte concret. Discuția a rămas, avem doar problema datei", a menționat liderul PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.