După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 mai 2018

Forumul Dialogos cu David Henderson la Centrul de Afaceri „Maris” Arad


Dr. David Henderson va aborda tema „Cultura în Schimbare – un Răspuns Creștin”, conducându-ne într-o prelegere captivantă, esențială și benefică fiecărui creștin. De asemenea, ne va oferi direcțiile necesare pentru soluționarea problemelor actuale cu care ne confruntăm atunci când dorim să comunicăm adevărul scriptural lumii aflate într-un context cultural secularizat. Metodele și principiile prezentate vor îndruma audiența spre o contribuție de impact în transmiterea mesajului Evangheliei care este vital în societatea contemporană.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri „Maris”, situat pe Str. Aurel Crișan, nr. 7A, Arad

Data: 12 Mai 2018, Orele: 10:00-13:00

Dr. David W. Henderson este Pastorul Principal al Bisericii Covenant din West Lafayette, Indiana, SUA. Absolvent al Universității Miami din Ohio, specializarea Marketing și Management, își continuă studiile la Seminarul Teologic Gordon-Conwell, sub îndrumarea lui Haddon Robinson, declarat recent unul dintre cei mai buni zece predicatori ai Americii, obținând titlurile de master și doctor. El a efectuat studii independente la Westminster College din Cambridge, Anglia, a fost Pastor Asociat la Biserica Prezbiteriană Covenant (PCUSA) din Colorado Springs, CO (1988-1997), iar acum este Pastorul Principal al Bisericii Covenant din West Lafayette, Indiana din anul 1997 până în prezent.

David Henderson este autorul cărții Cultura în schimbare: Comunicând adevărul divin lumii contemporane (1998), al cărui subiect abordează predicarea și împărtășirea credinței într-un context cultural în schimbare (tradusă și în limba română) și Liniște: Cultivând un suflet liniștit într-o lume aglomerată (Baker, 2015). A publicat mai bine de 40 articole, aducând contribuții periodice la Discipleship Journal (Jurnal de Ucenicie).

David Henderson este implicat într-o serie de roluri de conducere în Consiliul Lausanne SUA, inclusiv în calitate de delegat la Cape Town (2010) precum și ca Director de program pentru trei conferințe Lausanne (2008, 2010, 2011), fiind membru al Comitetului Consultativ Lausanne din SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.