După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 mai 2018

Dragnea, despre referendumul privind „familia tradiţională“: Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum


Liderul PSD, liviu Dragnea, îl acuză pe şeful statului, Klaus Iohannis, că ar bloca desfăşurarea referendumului privind modificarea Constituţiei pentru redefinirea căsătoriei în Legea fundamentală. Ceea ce omite Dragnea să spună e că ajungerea la referendum ţine doar de majoritatea parlamentară PSD-ALDE, cea care poate decide când să fie votată iniţiativa cetăţenească în Parlament.

„Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum. Asistăm la o atitudine abuzivă a preşedintelui“, adeclarat Liviu Dragnea.    

Liderul PSD a vorbit şi despre marele miting pentru susţinerea acestui referendum. „Mitingul se va organiza atunci când vom şti care este calendarul“ a mai spsu preşedintele social-demcorat.    

Pe de altă parte, premierul Viorica Dăncilă a afirmat că e dreptul preşedintelui de a bloca unul din proiectele care modifică Legea referendumului. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.