După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 6 mai 2018

Cătălin Sturza 🔴 Europa, între raţiune şi propagandă. Ce s-a spus de fapt la conferinţa Platformei civice Împreună "Referendumul pentru Căsătorie în România: Perspective Naționale și Internaționale" de la Palatul Parlamentului

Câteva idei de la conferinţa Platformei civice ÎMPREUNĂ de săptămâna aceasta – culese din prezentarea doamnei Ludovine de la Rochère, Preşedinte al Asociaţiei La Manif Pur Tous din Franţa, a doameni Zeljka Markic, preşedinte al In the Name of the Family din Croaţia, şi a domnului Rafael Shaffer, Prim Rabin al României.

13 ţări au organizat până în prezent iniţiative identice cu cea din România – şi au definit fără echivoc în Constituţiile lor căsătoria ca fiind între un bărbat şi o femeie.

În Croaţia, preşedintele aflat la putere în momentul iniţiativei civice şi coaliţia de stânga aflată la guvernare s-au opus Referendumului – împreună cu 90% din presă. Condiţiile au fost draconice – semnăturile pentru organizarea Referendumului au reprezentat 20% din populaţie şi au fost strânse, conform prevederilor legii, în două săptămâni. Referendumul a fost apoi tergiversat – însă oamenii au ieşit masiv în stradă. Până la urmă, în 6 luni de la data strângerii semnăturilor, Referendumul a fost organizat şi câştigat, cu 67% din populaţie care s-a pronunţat pentru definirea Căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie în Constituţie. Preşedintele care s-a opus Referendumului a pierdut apoi alegerile. Primul-ministru şi partidul său care s-au opus Referendumului au pierdut şi ei alegerile.

„Mi-am petrecut jumătate de viaţă într-un regim comunist în care nu aveam voie să spun ceea ce cred. Acum, în democraţie, am văzut că mi se zice iarăşi că nu am voie să spun ceea ce cred. Un Referendum reprezintă cea mai democratică formă de exprimare a voinţei oamenilor – dacă azi un Referendum pentru Căsătorie e împiedicat în mod abuziv, mâine ce alte lucruri vor fi împiedicate?”, se întreabă Zeljka Markic.

În Franţa, introducerea parteneriatelor civile, PACS, în anul 2000, inclusiv pentru persoanele de acelaşi sex, a avut ca efect o scădere dramatică a numărului căsătoriilor, şi o creştere exponenţială a numărului parteneriatelor civile heterosexuale, văzute ca soluţia „mai ieftină” şi „mai puţin angajantă”.

Citeste mai mult: adev.ro/p88o5q

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.