După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 aprilie 2018

✉ Scrisoare misionară din India: Vă rugăm să mijlociți în continuare ca Domnul să îl atingă pe Raja, să îl vindece complet și să îl întărească în suflet și în trup!

Dragii noștri,

          Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul vostru în rugaciune pentru Raja. Prin harul Domnului acum este mai bine. Marțea trecută, de dimineață, a început să îi fie rău și a avut un atac cu convulsii, dar și-a revenit destul de repede. Am fost la doctor și avea la măsurarea glicemiei, valoarea de 500. Atunci a fost internat la un spital mai mic într-un oraș apropiat. La câteva ore după ce a fost internat a avut din nou un atac hipoglicemic cu convulsii foarte puternice și și-a pierdut cunoștința. Am crezut că va pleca la Domnul, dar după vreo douăzeci de minute a început să își revină și de atunci nu a mai avut atacuri, dar e în continuare destul de slăbit și nu se poate concentra prea mult asupra unui lucru anume. Miercuri dimineața a fost transferat la un spital mare din Siliguri, iar acum încă se află internat la terapie intensivă și primește insulină. Eu împreună cu Baruch și cu o nepoată de-a lui Raja stăm la un hotel din apropierea spitalului.

          Vă rugăm să mijlociți în continuare ca Domnul să îl atingă pe Raja, să îl vindece complet și să îl întărească în suflet și în trup. Ne rugăm ca să poată ieși din spital cât mai curând.

          Prin toate aceste încercări vedem credincioșia și îndurarea Domnului și credem că El vrea să ne folosească în continuare pentru slava Lui.

          Vă mulțumim mult pentru rugăciunile voastre înălțate pentru noi. Domnul să vă binecuvinteze pe toți cei care ne-ați scris și care ne-ați încurajat!

 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Rai

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.