După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 1 aprilie 2018

Octavian Pantiș la Crystal Tower București


Suntem tentați adesea să amânam acțiunile noastre pentru viitor, cel mai probabil din comoditatea sau cine știe, poate chiar avem un motiv bine întemeiat. Tu amâni acțiuni pentru "altă dată" și ulterior regreți această decizie? Ți-ai dori să fii mai hotărât în deciziile tale și cunoscându-ți prioritațile, să iei decizii favorabile?
Luni ,2 aprilie , ora 19 la Crystal Tower Bucharest îl așteptam cu entuziasm pe Octavian Pantis pentru a ne spune mai multe despre Procrastinare sau tendința de amânare.
Fii conștient de adevărata valoare a timpului; agață-te, profită și bucură-te de fiecare clipă. Uită de inerție, amânare, temporizare și niciodată nu lăsa pe mâine ce poți face azi. ( Earl of Chesterfield).
Te așteptăm împreună cu prietenii tăi! 
~TBV~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.