După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 aprilie 2018

✡ Mihail Manole 🔴 Mulțumim grupului "Biserica Baptistă Bethel din Viena!

Shalom dragul nostru pelerin și călător prin Țara Sfântă,

A trecut doar o zi de la vizita noastră în Israel pe care am avut harul și îngăduința lui Dumnezeu să o facem împreună.

Ne-am bucurat de însoțirea Lui și de faptul că ne-am putut cunoaște, am putut petrece timp unii cu alții și chiar am legat prietenii noi care credem că vor continua și după această călătorie.

Împreună am imortalizat momente din călătoria noastră și am înregistrat imagini care să ne rămână amintire peste vremuri. Pe unele dintre ele le-am atașat acestui mesaj și sperăm că vor produce momente de bucurie adevărată și de aducere aminte plăcută.

Nădăjduim  că și pentru tine a fost o plăcere și o binecuvântare să călătorești pe urmele Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos cu agenția Oxentia Tourism și credem că vei mai face această bună alegere și în călătoriile viitoare.

Noi suntem gata să îți oferim aceleași servicii de calitate de fiecare dată când vei decide să călătorești cu Oxentia Tourism în  alte pelerinaje în Israel dar și în alte zone ale lumii!

Te așteptăm cu cei dragi, familie sau prieteni să pleci în vacanță alături de Oxentia Tourism – totul pentru ca tu să te bucuri de viață!

Continuă să citești » » www.oxentiatourism.ro/blog/

Cu aleasă prețuire și dragoste în Cristos Isus,

Mihail Manole
Manager Oxentia Tourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.