După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 aprilie 2018

Decizie controversată la Paris: Termenii "mama" şi "tata", înlocuiţi în documentele oficiale cu "părinte 1" şi "părinte 2"

Termenii "mama" și "tata" dispar din documentele de stare civilă de la Paris. Consiliul local a adoptat, discret, dar în unanimitate, o hotărâre prin care termenii obișnuiți sunt înlocuiți cu "părinte 1" și "părinte 2", în formulare, potrivit stirileprotv.ro, care citează Le Figaro.

Decizia a fost luată pentru a nu mai fi “discriminate” cuplurile de homosexuali. Cu o gravitate îmblânzită, totuși, de umor, trei psihanaliști s-au întrebat, în presă, asupra repercusiunilor simbolice ale acestei decizii. Ce mai urmează acum, numerotarea copiilor?

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a spus că vrea ca schimbarea formularelor care să conţină căsuţele “părinte 1” și “părinte 2″ să fie făcută cât mai rapid, în formularele prin care se solicita acte de stare civilă. De ce? Trebuie să ne gândim şi la cuplurile homosexuale - afirmă primarul.


Dezbaterea în privinţa celui de al treilea gen sau a părinţilor de “gen neutru” are loc şi în alte părţi ale lumii.

Serviciile canadiene pentru forța de muncă ar fi fost instruite să nu se mai refere la solicitanți ca “mamă”, respectiv “tată”. Avem acum “părinte nr.1” și “părinte nr.2″.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.