După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 aprilie 2018

BCER–UBCE: Mesajul Uniunii la Marea Sărbătoare a Învierii Domnului Isus Hristos

Pentru ce căutați între cei morți pe Cel ce este Viu?” (Luca 24:5)
În fiecare zi, de dimineața până seara și de seara până dimineața, omenirea este asaltată de stări: unele bune, altele mai puțin bune, unele ce ne trezesc interesul, altele ce nu ne ating inima sau mintea. Mai nou, aflăm că suntem asaltați și de știri false, neadevărate, dar care sunt intenționat distribuite, astfel încât să se creeze confuzie, îndoială, nesiguranță, teamă.
Acum aproape 2000 de ani, un înger a spus câtorva femei următoarele cuvinte:
„Nu vă temeți, căci știu că voi Îl căutați pe Isus care a fost răstignit. Nu este aici; a înviat, după cum zisese.” (Matei 28:5)
Prin aceste cuvinte, omenirea trecută, cea prezentă în acea vreme, aceea de astăzi și cât o să mai țină lumea aceasta, a primit singura veste care afectează destinul final al oricărui om venit în lume.
Este vestea bună a împăcării omului cu Dumnezeu, prin Domnul Isus, ce a fost răstignit, dar a înviat. Este vestea bună a iertării omului mort în păcate, depărtat de Dumnezeu, cu idealuri, bucurii, suferințe, speranțe ce se sfârșesc odată cu moartea.
Vestea bună, confirmată de îngerii trimiși de Dumnezeu, de apostoli și de milioane și milioane de oameni ce mărturisesc învierea Lui, este că El, Hristos, a biruit pe diavol și moartea. Iar prin biruința Lui, toți aceia care cred în El sunt și ei victorioși în lupta cu păcatul. Dar nu numai atât, din pricina Duhului Sfânt care este în noi, vom avea parte și de o înviere asemănătoare cu a Lui.

Iubiți creștini, să ne bucurăm de învierea Lui, într-o zi va fi și a noastră. Să ne bucurăm de darul vieții și să aducem pe lume, prin familia creștină, noi vieți. Și aceasta deoarece chiar dacă moartea încă este prezentă în lume, ea nu mai reprezintă sfârșitul a tot și toate. Hristos a biruit-o; și m-a eliberat de frica morții!
HRISTOS A ÎNVIAT!
Virgil ACHIHAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.