După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 martie 2018

Marșul pentru Viață 2018 la Baia Mare

De Praznicul Bunei Vestiri (25 martie), in Baia Mare se va desfasura cea de-a treia editie a Marsului pentru Viata si Familie, Calea Pro Vita. Tema din acest an este Uniti pentru VIATA si FAMILIE. Evenimentul va incepe la ora 17:30 si se va desfasura pe traseul: Catedrala  Episcopala Sfanta Treime, Baia Mare (B-dul Unirii nr. 17) – B-dul Bucuresti – Piata Revolutiei.
“Deoarece suntem in anul centenarului Marii Uniri: 1918‒2018, Marsul pentru Viata si Familie are ca deviza: Uniti pentru VIATA si FAMILIE. Cei mai multi dintre noi avem printre inaintasii nostri bunici si strabunici, care au luptat in cele doua razboaie mondiale pentru familia lor, pentru copiii lor, adica pentru noi, cei de azi.
In semn de recunostinta fata jertfa lor pentru viata si familie, va indemnam sa participati la aceasta manifestare civica in straie populare. Maramuresenii isi pretuiesc FAMILIA! Maramuresii isi iubesc COPIII! Maramuresenii isi respecta EROII! Vino si tu la Calea Pro Vita– Marsul pentru Viata si Familie!!!”, a spus Marius Sima, presedinte Asociatia Maramures pentru Viata si Familie.
In Baia Mare, aceasta manifestare este organizata de catre Asociatia Maramures pentru Viata si Familie si Asociatia Tinerilor Ortodocsi ai Catedralei Episcopale Maramuresene.
Vlad HERMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.