vineri, 9 martie 2018

Cine ar fi crezut că este posibil asta chiar într-o ţară musulmană? Pakistan, far călăuzitor şi reper pentru mişcarea LGBT

Miercuri, 7 martie, a fost aprobată, în Senatul de la Islamabad, legea care permite fiecărui cetățean pakistanez să își poată schimba genul după cum găsește de cuviință, în actele de identitate și alte acte oficiale. Au fost practic două propuneri de text, care au fost unite pentru legea asta, venite din partea a doi senatori ai PPP (Pakistan People s Party), Karim Ahmad Khawaja și Rubina Khalid.
PPP, partid islamic de stânga, a fost fondat în 1967 cu manifetul intitulat „Islamul e religia noastră, Democrația e politica noastră, Socialismul e economia noastră, puterea aparține Poporului”. Manifestul a fost scris de scriitorul J.A Rahim, comunist. Legea mai prevede, printre altele, următoarele: guvernul trebuie să asigure spații separate în închisori pentru ce numesc ei transgenderi, să facă programe speciale de pregătire profesională vocațională pentru acestia, să le ofere burse speciale și, atenție, împrumuturi subvenționate pentru deschiderea de mici afaceri. Peste toate e prevăzută cuvenita asigurare a drepturilor egale la angajare, la stat sau în mediul privat, plus protecția extra împotriva hărțuirii.
Îmi vine involuntar în minte filmul „I now pronunce you Chuck and Larry” cu Adam Sandler și Kevin James în rolurile principale , care pretind că sunt cuplu homosexual pentru a primi beneficii din partea statului.
Doar ce am mai scris, cu câteva zile în urmă, despre deschiderea și voința învățaților islamici care au dat o fatwa pentru recunoașterea și susținerea persoanelor transexuale, despre societatea care îi primește cu brațele deschise pe homosexualii lor autohtoni, câtă vreme sunt musulmani, despre o mișcare islamică ce devansează toată mișcarea Stângii occidentale la capitolul asta.
Pakistanul devine, așadar, far călăuzitor. Reper. Nec plus Ultra.
Continuarea pe www.inliniedreapta.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.