După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 februarie 2018

NEW‼️ Meditație biblică nepublicată a pastorului Richard Wurmbrand: Dumnezeu este viu

Suntem onorați pentru acceptul primit din partea fratelui Mihai Wurmbrand de a publica în portalul NewsNet Creştin o serie de meditații nepublicate ale pastorului Richard Wurmbrand:

Stimati frati si stimate surori,
  
Scrisoarea alaturata contine a meditatie nepublicata a tatalui meu, pastorul decedat Richard Wurmbrand. Pe pagina de web: 
www.asociatiacrestinasabinawurmbrand.ro, veti putea citi multe marturii ale crestinilor persecutati sub communism (unii au facut peste 15 ani de inchisoare.) Acesti crestini, acum unii in virsta de peste 80 de ani sunt ajutati de aceasta asociatie crestina. Marturiile lor sunt hrana spirituala incurajind sufletul fiecarui crestin.
        
Va rog sa cititi aceste marturii si copiilor din familia sau biserica voastra.
        
Aceasta asociatie continua lucrarea caritabila inceputa de tatal meu Richard Wurmbrand si mama mea Sabina. Asociatia Crestina Sabina Wurmbrand ajuta orfani, multi crestini in virsta care au suferit ani de zile in inchisorile comuniste in diverse tari din estul Europei si din Asia si copii dezavantajati din liceul Richard Wurmbrand in Iasi.
          
Daca doriti sa daruiti pentru aceasta lucrare, pe pagina de web veti gasi datele bancare cit si un buton intitulat - Donate - pentru daruri prin carti de credit. Pentru a ajunge la pagina de web dati click pe linkul de mai sus. Deasemeni daca sunteti interesati in aceasta lucrare va rog sa raspinditi scrisorile noastre in bisericile din care faceti parte.
         
        

Pace, 
        
       Mihai Wurmbrand
Dumnezeu este viu


Una dintre cele mai mari virtuți creștine este bucuria.

Reformatorul Martin Luther era odată deprimat și trist. Nici un argument din partea celor din jurul lui nu părea să-l scoată din această stare. Atunci, soția sa Katherine, a intrat în biroul lui îmbrăcată în negru, ținând la ochi o batistă tivită cu negru, ca o femeie în doliu. Îngrijorat, Luther a întrebat: "Ce s-a întâmplat? Cine a murit?" Ea a răspuns, "N-ai auzit ultimele știri? Dumnezeu este mort!” Luther a țipat la ea: "Ai înnebunit? Cum îndrăznești să vorbești așa!? Dumnezeu nu moare niciodată!" Soția i-a răspuns:" Tu ești nebunul. Dacă Dumnezeu nu este mort, care este motivul pentru care continui să fii trist?" Atunci el și-a îmbrățișat soția și i-a spus, "O soție înțeleaptă este mult mai valoroasă decât un soț prost!" După aceea, Luther a înscris o placa pe masa din biroul lui, cuvintele, "El este viu!"

În Cartea lui Daniel 10:2-5 este relatat: "În vremea aceea, eu, Daniel, trei săptămâni am fost în jale. N-am mâncat deloc bucate alese, nu mi-a intrat in gură nici carne, nici vin și nici nu m-am uns deloc, până s-au împlinit cele trei săptămâni. În a douăzeci și patra zi a lunii întâi, eram pe malul râului celui mare, care este Hidechel (Tigru). Am ridicat ochii, m-am uitat..." Daniel și-a ridicat ochii după 21 zile de tristețe. Trebuia să fi făcut asta de la început. Versetul biblic din Psalmi spune: " Cheamă-Mă în ziua necazului " dar noi deobicei îl chemăm pe Dumnezeu după ziua necazului. Chemați-L chiar în aceași zi! Daniel a petrecut 21 zile de necaz și apoi șia amintit să-l cheme pe Dumnezeu. Dumnezeu i-a răspuns: " din cea dintâi zi când ți-ai pus inima ca să întelegi și să te smerești înaintea Dumnezeului tău, și tocmai din pricina cuvintelor tale …..." (Daniel 10:12)

Ioșua, cand s-a apropiat de ceea ce parea o fortăreață de neînfrânt, orașul Ierihon, și-a ridicat ochii. (Ioșua 5:15) Dacă n-ar fi făcut asta, ar fi pierdut ocazia unică de a vedea un înger, altminteri nevăzut, Comandantul armatei Domnului. Această viziune a încurajat poporul lui Israel să cucerească fortăreața numită Ierihon. Evanghelia spune, cum Iisus și-a ridicat ochii spre cer (Marcu 6:41) după ce în mod miraculous a înmulțit puțină mâncare în așa fel încât cinci mii de oameni au putut să manânce. "Îmi voi ridica ochii spre unde-mi vine ajutorul" a scris David. (Psalmii 121:1) Cea mai mare plăcere pe care o poți oferi lui Dumnezeu este încrederea ta, pentru a-L bucura, Izbăvirea și tot binele pe care El ți l-a dat. Iisus poate transforma apa în vin. Înseamnă că Domnul poate săvârși miracolul transformării apei lacrimilor tale de tristețe în moment de bucurie.

Un mare obstacol împotriva fericirii este căutarea ei, în loc de a te bucura de ea. Iisus mergea cântând spre Ghetsimani, în așteptarea condamnării la moarte. Psalmul pe care îl cânta spune," Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm și să ne înveselim în ea! " și " Laudati pe Domnul, caci este bun." (Psalm 118) Este porunca lui Dumnezeu "Bucurați-vă întotdeauna!" Credeți întotdeauna într-un Dumnezeu al miracolelor. După răstignirea lui Iisus, femeile care mergeau la mormânt s-au întrebat cine ar fi putut rostogoli piatra cea mare care acoperea intrarea în mormânt. Doreau să ungă trupul lui Iisus. Ele erau firave. Spre neîncrederea lor un înger le-a făcut acest serviciu. Asigură-te că "pietrele" care sunt peste puterile tale să le rostogolești, vor fi date deoparte de Dumnezeu. Nu te baza doar pe puterile tale pentru a face un lucru ci contează pe îngerii lui Dumnezeu. Creștinii fac credibilă povestea miracolelor lui Iisus din momentul în care SUNT CONȘTIENȚI că ei înșiși trăiesc într-o lume a miracolelor. În timp ce lumea laică este mândră de realizările pământești, creștinii știu că toate lucrurile lucrează împreună pentru binele celor care îl iubesc pe Dumnezeu. Realizarea spirituală este obținută prin dragoste pentru Dumnezeu. În cele mai triste momente Iov a putut exclama, “Domnul a dat și Domnul a luat - binecuvântat fie Numele Domnului!” Iov era gata să piardă totul din moment ce nădăjduia și slăvea pe Dumnezeul universului. Creștinii nu au nici o problemă în a crede în miracole deoarece știu că ei sunt miracolul. De ce să ne îndoim că Dumnezeu poate despărți apele Mării Roșii când noi credem că Dumnezeu a făcut Marea Roșie. Cel care a făcut Marea Roșie, poate cu siguranță să facă asta. Așadar, să ne concentrăm pe iubirea lui Dumnezeu, El este viu. Dragostea pentru Dumnezeu îți poate îndepărta povara tristeții din inimă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.