După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 ianuarie 2018

Tony Berbece 🔴 Când ne dispare simțul moral și devenim toleranți ne pot fi abuzați copiii în lifturi...

Se spune că printre anumiți polițiști se știa despre acest pedofil care a avut și o tentativă de viol în urma căreia a rămas cu o poreclă, era numit “violatorul”.
Aș vrea să le spun tuturor celor care tolerează astfel de oameni în preajma lor și chiar râd la o bere de isprăvile lor, pentru că victimile nu au fost soțiile sau copiii lor, că sunt vinovați în egală măsură de faptele acestor monștrii.
Am ajuns să tolerăm orice doar pentru că nu ne privește, am ajuns să nu ne mai pese de semenii noștri și de suferința lor. Am ajuns să tolerăm păcatul doar pentru că acesta nu ne-a cauzat nouă suferințe.
Dacă râzi azi cu un criminal mâine s-ar putea să-ți dea ție una în cap, dacă râzi azi cu un pedofil sau un curvar mâine s-ar putea ca ai tăi copii și a ta soție să aibă de suferit, dacă râzi azi cu un hoț, mâine s-ar putea să-ți lipsească ție agoniseala de o viață, dacă râzi azi cu un perverit sexual, mâine s-ar putea ca tu sau ai tăi să vă treziți cu alte înclinații dăunătoare.
Dacă taci când știi ce întuneric zace într-un om, atunci vei fi vinovat de tot ce va face el pentru că nu ai luat atitudine. Și chiar dacă va continua să facă răul cel puțin tu ți-ai făcut partea și nu ai tolerat păcatul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.