După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 ianuarie 2018

Eduard Claudiu Moisă 🔴 RETROSPECTIVĂ MISIONARĂ ASIA 2017 🔴 PROIECTE 2018

RETROSPECTIVĂ MISIONARĂ 

ASIA 2017
PROIECTE 2018

Prin harul Tatălui Ceresc anul 2017 a fost un an bogat pe câmpul Evangheliei și nu putem decât să îi mulțumim lui Dumnezeu și să îi aducem Lui toată gloria, cinstea, slava, închinarea și recunoștința noastră.

Slujirea de anul trecut a trecut dincolo de granițele Cambodgiei unde suntem rezidenți și a cuprins țări ca: Bangladeș, Tailanda, Indonezia, Laos, Vietnam și Myanmar. Evanghelia a fost propovăduită la oameni aflați în întunericul și sub robia  islamului, hinduismului, budismului și animismului. Cuvântul nu s-a întors fără rod și la auzirea lui 420 de persoane L-au primit prin credință pe Domnul Isus și și-au predat viața Lui. Din toți aceștia 111 au mărturisit în apa botezului pe Domnul Isus Hristos ca singurul Domn și Mântuitor. Restul urmează să primească botezul în apă în bisericile locale de care aparțin. Nu putem să nu menționăm și cele 21 de suflete care s-au convertit și au primit botezul în perioada vizitei în Europa din primăvară.

Lucrarea de evanghelizare a presupus distribuția a peste 3500 de Biblii, reviste, cărți și broșuri creștine. Slujirea de ucenicizare a beneficiat peste 300 de lideri și păstori în cadrul conferințelor organizate în bisericile locale.

În ce privește lucrarea de ajutorare am adus bucurie și speranță distribuția de alimente, îmbrăcăminte, rechizite școlare și produse de igienă personală la mai mult de 2000 de adulți și copii, săraci, orfani, văduvi și leproși.

Domnul ne-a facilitat stabilirea de relații cu membri ai guvernului din Cambodgia și Bangladeș care apreciază implicarea noastră în țările lor și și-au exprimat dorința de a ne oferi tot suportul necesar pentru ca proiectele propuse să ia ființă cât mai curând.

În anul 2018 ne propunem să consolidăm lucrările începute în toate țările mai sus menționate pentru ca impactul evanghelistic să aducă tot mai multe suflete la mântuire. Agenda acestui an include trei noi teritorii unde Dumnezeu vrea să ne folosească: Mongolia, Filipine și Papua Noua Guinee.

Ne vom concentra mult eforturile spre construirea bazei de misiune și a școlii biblice aici în Phnom Penh și vă așteptăm la noi pe toți cei care doriți să oferiți o mână de ajutor. Este o construcție complexă și va fi dotată cu o sală de biserică, săli de clasă, dormitoare pentru studenți și misionari, birourile misiunii, etc... Proiectul se află deja pe masa de lucru a arhitectului și în luna februarie vom avea disponibilă o machetă de prezentare. Pentru strângerea de fonduri necesare acestei clădiri, eu împreună cu fiul meu ne vom afla în Europa în perioada Aprilie – August, iar soția va continua cu partea de administrare și supraveghere a lucrărilor de aici din Cambodgia.

Dorim să mulțumim tuturor fraților, surorilor și bisericilor care au fost alături de noi atât prin rugăciunile cât și prin dărnicia lor. Mulțumim de asemenea și celor care ați făcut donații în contul nostru și pe care nu v-am putut găsi pe nici o rețea de socializare pentru a vă contacta.

Nu în ultimul rând mulțumim și binecuvântăm în numele lui Isus echipa misiunii Speranța care ne-a slujit și ne-a sprijinit la fiecare pas cu tot ce am avut nevoie pentru ca Evanghelia să fie răspândită până la marginile pământului. Vă încurajăm să vă alăturați Misiunii Speranța, care va efectua o călătorie misionară în perioada 05 – 20 Martie și împreună cu care vom sluji în Cambodgia și Myanmar.

Vă iubim mult și fie ca în anul 2018 Dumnezeu să ne ajute pe fiecare din noi să fim tot mai mult dedicați salvării sufletelor pierdute și urmând exemplul Domnului Isus să ne asumăm cu seriozitate responsabilitatea Marii Trimiteri pentru a grăbi astfel venirea Lui!
”Dar El le-a zis: „Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăţiei lui Dumnezeu şi în alte cetăţi; fiindcă pentru aceasta am fost trimis.”Luca 4:43
”Isus străbătea toate cetăţile şi satele, învăţând pe norod în sinagogi, propovăduind Evanghelia Împărăţiei şi vindecând orice fel de boală şi orice fel de neputinţă care era în norod.”
Matei 9:35
Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu

RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001


www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.