După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 ianuarie 2018

Cînd dragostea este împărtășită la nivel de faptă, nu numai de vorbă 🔴 Biserica Elim Piatra Neamț implicată în acţiuni caritabile de mare anvergură...

• Biserica Penticostală a continuat si în ianuarie 2018 campania caritabilă începută în ultima lună a anului trecut • ieri, la CJ, au primit daruri peste 400 de copii aflati în situatii materiale precare • la actiunile de la începutul anului s-a implicat si un grup de voluntari elvetieni •


Ultima lună a anului trecut si prima săptămînă din 2018 a fost extrem de încărcată pentru credinciosii penticostali din Piatra Neamt. Ei au fost implicati într-o nouă campanie caritabilă, una care a început în Neamt de vreo 20 de ani si prin intermediul căruia se doreste aducerea unui licăr se sperantă si de bucurie unor semeni, în special copii, aflati în situatii nu tocmai plăcute, neavîndu-i alături pe părinti sau provin din familii necăjite. 


Asa cum relatam într-o editie trecută a cotidianului Monitorul, Liviu Axinte, pastorul Bisericii Penticostale Elim din Piatra Neamt, afirma că aproximativ 16.000 de pachete-cadou urmau a fi împărtite în judet în decembrie anul trecut, dar si în ianuarie 2018, ele ajungînd la copii din centrele de plasament sau din diverse scoli, la centre de bătrîni, la familii sărmane etc. 


Darurile au fost distribuite celor cărora le erau dedicate gratie implicării comunitătilor penticostale din Elvetia, Germania, Irlanda, dar si a celor din România. 


După ce pe 19 decembrie, Sala Calistrat Hogas a Consiliului Judetean a găzduit 400 de copii cărora le-au oferite pachete cu cadouri de Crăciun, o actiune similară a avut loc ieri în aceeasi locatie, la ea participînd cam tot atîtia copilasi din Piatra Neamt. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu alte institutii nemtene. 


De la pastorul Liviu Axinte am aflat că săptămîna aceasta a fost una plină de actiuni caritabile. Pachete au primit vîrstnicii de la Căminul de bătrîni, cei cazati la Adăpostul de noapte, romi, iar joi si vineri la cîteva sute de familii aflate într-o stare materială precară. 


La reusita campaniei din aceste zile s-au implicat si 15 voluntari elevetieni cu care pastorul Axinte colaborează, ei fiind membrii unei asociatii care desfăsoară actiuni prin diverse state ale globului. „Ziua de astăzi (n.r. - ieri) este una deosebită, cu atît mai mult cu cît dragostea este împărtăsită la nivel de faptă, nu numai de vorbă. Alături de noi este un grup de voluntari din Elvetia cu care colaborăm de foarte mult timp, ei fiind implicati în proiecte sociale în toată lumea, nu numai în România. Este vorba de oameni care si-au acoperit singuri cheltuielile, pentru a fi acum alături de noi. Este o mobilizare imensă, fiind vorba de aproximativ 100.000 de pachete care au ajuns în toată lumea, iar pentru acest efort noi trebuie să le multumim“, a declarat în deschiderea evenimentului pastorul Liviu Axinte. La manifestare au fost prezenti si reprezentantii autoritătilor publice locale si centrale. 

Continuarea pe Monitorul de Neamț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.