După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 decembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,     


          Noi, toți avem nevoie de dragostea în adevăr (3 Ioan v.1 și 6), o dragoste adevarată care să ne transforme așa cum Dumnezeu a plănuit pentru noi să fim în lumea aceasta și în lumea care va veni, o dragoste care să ne conduca la El, la Adevărul neschimbător și veșnic. Pentru a experimenta această dragoste avem nevoie de sănătate atât pentru trupurile cât și pentru sufletele noastre (3 Ioan 2). Sănătatea în trup este necesară atât pentru a experimenta iubirea, cât și pentru a putea înțelege, în condiții prielnice, Cuvântul lui Dumnezeu. Dar și boala în trup ne ajută uneori să înțelegem unele aspecte ale Bibliei. Dumnezeu în mare Lui milă, ne dă șansa, timpul și condițiile necesare pentru a primi adevărul Său. Sănătatea în duh, înseamnă atât înviere din moartea păcatului prin pocăința și credința în Domnul Isus, cât și trăire în conformitate cu voia Sa (3 Ioan 3,4).  Când facem așa, Dumnezeu se bucură și ne împărtășește din această bucurie printr-o viață de rodire. Ascultarea de Dumnezeu conduce la slujirea cu credincioșie a altora (3 Ioan 5). Aastfel vom avea parte de o viață împlinită și fericită.

          Tată, dă-ne întodeauna din dragostea Ta, care este neschimbătoare și statornică. Dă-ne această dragoste prin Cuvântul Tău, atât pentru sufletele cât și pentru trupurile noastre. Transformă-ne în vase de cinste, pentru lucrarea mântuirii Tale!

Iată câteva motive de mulțumire:
1. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru părtășia cu alți credincioși din Jalpaiguri. Sâmbăta trecută am participat la un program organizat de către biserica baptistă, program la care au participat și mulți necreștini. Rugați-vă pentru cei ce au auzit Cuvântul.
2. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru căsătoria Hemei. Toți copii au participat la această căsătorie. Dumnezeu i-a pregătit Hemei un soț care face lucrarea Domnului în Assam (un stat al Indiei). Rugați-vă  pentru această nouă familie.
3. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru prima săptămână petrecută cu noi de Prem și Lisha, ultimii copii veniți în familia noastră. Ei au început să se acomodeze.


Iată câteva motive de rugăciune:
1. Marți, pe 19 decembrie, vom participa la o altă căsătorie, tot în satul Sarojei, a unei surori numită Sabina, soră care ne ajutat pentru un timp în lucrare.
2. Pe 20 și 21 decembrie vrem să organizăm două campanii de evanghelizare în zona Mekliganj, de unde sunt frații Dinesh și Joghesh.
3. Duminică, pe 17 decembrie, am vizitat din nou satele din jurul adunării noastre, pentru a-i încuraja pe copiii necreștini să participe la programul de Crăciun. Rugați-vă ca sămânța Cuvântului lui Dumnezeu să rodească în viețile lor.

Fie ca dragostea lui Dumnezeu să fie întotdeauna cu noi toți, în vorbirea și în faptele noastre! Mulțumim pentru rugăciune și sprijin în lucrare.
 

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.