După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 1 decembrie 2017

Atitudine scandaloasă a premierului Canadei 🔴 Justin Trudeau încearcă să ascundă crime și nedreptăți făcute de Canada, aruncând vina asupra altora


În cadrul unei ceremonii anunțată în urmă cu câteva zile, premierul Canadei, Justin Trudeau, a cerut scuze în mod oficial pentru persecuţia la care au fost supuși întrecut canadienii minorităților gay.

Începând cu anii 50 și până în anii '90, canadienii care se angajau în funcții publice civile sau militare erau interogaţi şi supuşi testelor psihologice în condițiile în care erau suspectaţi că ar fi homosexuali.
Nu numai această practică era scandaloasă, dar și explicația că aceasta se datora temerii că homosexualii ar fi putut fi "șantajați de… URSS", puând astefel în pericol siguranța națională!

De fapt, Trudeau, personaj care și-a făcut un obiectiv din apărarea minorităților sexuale, dar a fost și protagonistul unor scandaluri, ei bine nu spune adevărul: Canada și SUA au fost bântuite de la sfârșitul deceniului patru al secolului XX de o adevărată demență a suspciiunii.

Astfel, sute de persoane au fost arestate, iar zeci de mii de oameni, dintre care multe personalități ale artei și științei și-au pierdut serviciul, fiind supuse unei adevărate excluziuni sociale. Motivul principal a fost… suspiciunea — un termen pe care îl regăsim din nou astăzi chiar în legislația și practica judiciară în "lumea liberă" și euroatlantică.

Suspiciunile anilor 50 se refereau la opțiuni de stânga, nu numai comuniste, dar și la homosexuali — victime a "Lavender scare", o adevărată vânătoare de vrăjitoare în cel mai pur stil nazist.

În SUA, demența a atins apogeul în așa numita perioadă a "McChartismului", când genii ale umanității au fost persecutate, ostracizate, suferind umilințe din partea autorităților americane. Amintim aici pe marii compozitori Aaron Copland și Leonard Bernstein, marii scriitori Bertold Brecht, frații Heinrich și Thomas Mann, Arthur Miller sau Lion Feuchtwanger, genialii cineaști Charles Chaplin, Luis Bunuel sau Orson Welles, somități ale științei ca Albert Einstein sau Robert Oppenheimer.


În plus, demența americană s-a manifestat sângeros începând tot în acea perioadă conflictul din Coreea și în China, continuând cu episodul dezastruos din Vietnam. Aceste conflicte au fost însoțite de persecuții împotriva populației de origine asiatică stabilite în SUA, în paralel cu agresivitatea rasistă contra populației afro-americane, culminând cu asasinarea pastorului Martin Luther King și a iconicului Malcolm X.

Aceasta e istoria adevărată a statelor bogate și democratice din America, iar ideea lui Trudeau de a arunca vina asupra URSS este o minciună și o mistificare a trecutului. URSS are păcatele sale, fără îndoială, dar nu poate fi făcută vinovată de toate relele și păcatele lumii. Au și alții… chiar mult mai multe; dar dacă URSS a rămas doar în istorie, alții există și acum, practicând nedreptăți și încercând să le mascheze prin tot felul de minciuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.