vineri, 1 decembrie 2017

Noi FACILITĂȚI pentru sinucigași: MAȘINA de SINUCIS, o invenție satanică destinată omului MODERN, COMOD și SĂTUL de VIAȚĂ

Australianul Dr. Philip Nitschke, numit şi Dr. Death deoarece susţine dreptul oamenilor de a fi eutanasiaţi, a prezentat Sarco, prima maşină imprimată 3D care îi permite unei persoane să se sinucidă într-un mod care nu este violent.
Nitschke a realizat proiectul cu ajutorul inginerului olandez Alexander Bannick. Sarco va fi disponibilă la nivel mondial.
Aparatul, realizat din materiale imprimate 3D, este alcătuit dintr-o capsulă în care intră persoana care doreşte să moară şi o bază. Capsula este detaşabilă şi poate fi folosită ca sicriu pentru persoana decedată.

Proiectul Sarco a fost prezentat recent la o conferinţă despre eutanasie din Canada. Înainte de a putea folosi maşina, utilizatorii trebuie să completeze un chestionar online. După aceea primesc un cod din patru numere prin care pot activa aparatul. Apoi, azot lichid umple capsula, iar nivelul de oxigen scade. Potrivit dezvoltatorilor, aceasta este o moarte „paşnică”.
Baza maşinii poate fi folosită din nou, împreună cu o altă capsulă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.