După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 noiembrie 2017

Turul Reformei organizat de Biserica Harvest Arad

În perioada 27.11-3.12.2017 Biserica Harvest din Arad organizează un Tur al Reformei în 10 locaţii istorice ale Europei.


Turul începe în Praga unde pre-mergatorul Reformei, Jan Hus a fost ars pe rug pentru credinţa sa. Următoarea zi se va vizita Wittenberg, unde vom vizita casa lui Martin Luther şi biserica unde a bătut cele 95 de Teze, iar mai apoi în Leipzig unde vom învăţa despre Filip Melanchthon şi vom vizita casa lui JS Bach, cel mai mare compozitor al creştinătăţii.
Următoarea zi vom ajunge la castelul Wartburg unde Luther a fost ascuns şi a tradus NT în limba germană, şi Worms, locul unde a înfruntat Dieta, împăratul şi reprezentanţii papei. 

Vom ajunge şi în Strasbourg, unde a trăit Jean Calvin, Martin Bucer, aici vom învăţa despre contribuţia lor în Reformă cât şi a Hughenoţilor care au fost martirizaţi pentru credinţa lor. 

Vom ajunge şi în Ribeauville unde s-a născut Filip Spener, fondatorul Pietismului, şi apoi în Geneva pe care Calvin a transformat-o în singrul oraşul Reformat din istorie. 

Ultima oprire va fi în Zurich, unde Zwingli a condus Reforma şi a murit pentru convingerile lui religioase.

Grupul este de 55 de persoane, iar ghidul este Cristian Barbosu, care va susţine sesiuni de prezentare în toate aceste zile şi locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.