După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 noiembrie 2017

Tony Berbece 🔴 Și în spatele ateismului stă un demon

Biblia ne spune că Dumnezeu nu dorește moarte păcătosului, ci pocăința lui. De aceea creștinii autentici nu ucid în numele credinței niciodată. Orice creștin are aceste cuvinte ale lui Cristos scrise în inimă: “Iubește-l pe aproapele tău ca pe tine însuți.” Dar dacă nu crezi în Dumnezeu și în Biblie atunci ce îți mai oferă echilibru, ce te mai face să-ți pui frâu poftelor și nebuniei?
Am citit că tânărul de 26 de ani, care a ucis 26 de persoane (printre care o femeie însărcinată și cei trei copii ai ei, fata păsotrului de 14 ani și predicatorul invitat să predice), era un ateu militant.
Am observat și când merg pe stradă să dau versete din Biblie oamenilor că cei mai înverșunați față de Scriptură, cei care m-ar sfâșia daca ar putea, se declară cu mândrie “atei”.
Credința în care nu este iubire, credința care nu luptă cu nebunia omului și care nu are ca normă Scriptura și viața lui Cristos nu merită nici pomenită.

Mă rog pentru frații mei din Texas aflați în suferință. Simt durerea lor și în timp ce scriu acest mesaj, dar aș vrea măcar ca prețul plătit de cei 26 de oameni să arate fața hidoasă a ateismului.
Dumnezeu e viu!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.