După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 noiembrie 2017

Sorin Cigher 🔴 De sărbători, pentru politicieni

Dragi parlamentari,

Ne apropiem de sărbătoarea familiei, așa cum este cunoscută în creștinism. Crăciunul ne strânge împreună. Este cea mai așteptată sărbătoare de iarnă, o iubesc toți creștinii, de la mic la mare, inclusiv dumneavoastră, politicienii, o îndrăgiți. Ne ducem în vizite la bunici, la părinți, la copii, ne bucurăm unii de alții, așteptăm colindătorii sau mergem la colindat. Mesele sunt bogate, cu mâncăruri felurite și cozonaci, toate cu specific de sărbătoare. În tot acest timp avem în obiectiv un Copil, care ne unește din toate colțurile și din toate religiile creștine. Datorită nașterii lui Isus avem această sărăbătoare. Acest Copil nu este oricine, ci este Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu care a venit să fie ,, o mare bucurie pentru tot norodul...” Hristos este motivul unirii umanității. Hristos trece peste politică, peste religie și peste orice diferență social-economică. Hristos este pentru toți.

Sărbătoarea ar fi și mai frumoasă dacă ați grăbi aprobarea referendumului. Un cadou pe care îl așteptăm de multă vreme, iar de data aceasta îndrăznim să vi-l cerem mai insistent, fiindcă oamenii sunt mai sensibili, mai buni de Crăciun. Oferiți-ne această certitudine, că familiile sunt protejate prin lege. Câtă vreme știm familia în pericol, suntem îngrijorați. Și familia Fiului lui Dumnezeu a fost în pericol. Iosif și Maria, doi părinți responsabili, l-au protejat pe Micuțul născut ducându-L în Egipt, departe de răufăcătorii familiei. S-au întors doar după ce pericolul a trecut. Vă avertizăm că urmează pericolul și puteți fi parte la planul lui Dumnezeu de a proteja familia.

Fiți sensibili, recunoscători, familiști și sărbătorile vă vor aduce o împlinire în plus, că ați făcut ceea ce trebuia, că ați protejat familia formată dintr-un Iosif și o Maria!
 
Fiți fericiți în familie și lăsați-L pe Prunc să-și ocupe locul de cinste în casa voastră!
 
 Sorin Cigher

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.