După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Semnarea unui acord bilateral între Church of God și Institutul Teologic Penticostal, care confirmă faptul că Centrul pentru Capelani Church of God din Oradea va fi transferat Institutului Teologic Penticostal din București

Ziua de 9 noiembrie 2017 a căpătat o însemnătate deosebită pentru Institutul Teologic Penticostal din București. În această zi a fost semnat un acord bilateral între Church of God și Institutul Teologic Penticostal, care confirmă faptul că Centrul pentru Capelani Church of God din Oradea va fi transferat Institutului Teologic Penticostal din București. Acest centru a fost construit de Church of Chaplains Commission și Church of God în mai, 2010, pentru a fi folosit în vederea extinderii lucrării de slujire din acest domeniu. Prin donarea acestei clădiri, Church of God dorește să contribuie la proiectul de dezvoltare a campusului ITPB și să sprijinească și în acest mod lucrarea care se desfășoară în cadrul Institutului. Îi suntem pe deplin mulțumitori lui Dumnezeu pentru felul măreț în care răspunde rugăciunilor noastre, și conducerii Curch of God pentru bunăvoința pe care ne-o arată și de această dată.

Acordul dintre cele două instituții a fost semnat de către Dr. Timothy M. Hill, Episcop general/ Supraveghetor general Church of God; Dr. Raymond F. Culpepper, Director, Church of God Care Division; Dr. David M. Griffis, Director, Church of God World Missions; Dr. Donnie W. Smith, Director, Church of God Chaplains Commission; Dr. Ioan Brie, Rector, Institutul Teologic Penticostal din București.

Ajutorul primit o dată cu semnarea acestui acord ne va permite să începem lucrările de construcție și totodată ne întărește încrederea în planul și în bunătatea lui Dumnezeu, pentru acoperirea tuturor costurilor pe care le presupune noul campus.

Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea Cultului Creștin Penticostal din România, lucrarea Church of God și pe cea de la Institutul Teologic Penticostal și să își reverse harul și puterea Lui peste cei care conduc aceste instituții, ca prin tot ceea ce fac și prin decizile pe care le iau să aducă slavă lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.