După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 noiembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,    
          Noi suntem o carte în care, fie Dumnezeu, fie Satan, scriu ceva. Cartea vieții noastre ne este dată în dar de Dumnezeu, dar într-o lume plină de păcat, diavolul a scris și încă mai vrea să scrie multe lucruri. Noi avem nevoie ca lucrarea lui Satan să fie ștearsă, iar scrisoarea dragostei lui Dumnezeu, să fie scrisă în inimile noastre. Domnul scrie în cartea vieții noastre cu o cerneală în care se găsește apă, sânge, Duhul Sfânt și Cuvântul Său.
          Apa se vede în semnătura pocăinței din viața noastră. Noi ne-am înrolat pentru cer și am părăsit portul stricat al lumii acesteia. Noi mărturisim în apa botezului că, numai împreună cu Domnul Isus, suntem mântuiți din păcat. Apa pocăinței spală cugetul nostru de faptele moarte. Mai este umedă de lacrimile pocăinței, pagina vieții noastre?
          Scrierea lui Dumnezeu în cartea vieții noastre e în culoare roșie, pentru credinciosi și neagră, pentru necredincioși. E roșie pentru că, întâi pagina a fost ștearsă și apoi scrisă cu sângele Domnului Isus. Este iertare de păcate și sunt rânduieli în familia lui Dumnezeu, fapte bune pregătite mai dinainte, pentru a umbla în ele.Toate sunt scrise cu litere roșii. Ce culoare are scrisul de pe pagina vieții tale?
          Vase care erau odată de ocară, au devenit vase de cinste. Puterea învierii Domnului Isus a dat o viață nouă unei vieți de care Saran își bătea joc. Se văd în viața ta mireasma și chemarea cerească?
          Noi suntem, cu toții, cărți vii care pot vorbi și pot face multe lucruri. Dar funcționăm după două îndemnuri puternice. Îndemnul lui Dumnezeu și îndemnul lumii. De cine vom asculta? Cine va scrie în conitnuare în cartea vieții noastre? Al cărui nume va fi proclamat pe prima pagină din ea?

Iată câteva motive de mulțumire:
1.       Mulțumim lui Dumnezeu pentru duminica lunară de strângere a copiilor necredincioși la adunare. A fost însa o problemă în ce privește copii de la stația de tren. Ei au venit mulți, însă s-au bătut cu alți copii și adolescenți din satul adunării noastre. Rugați-vă pentru mântuirea copiilor de la stația de tren, dar și a celorlalți.
2.       Mulțumim lui Dumnezeu că le-am putut găsi și înapoia la mama lor, pe cele două fete care au încercat să fugă de la noi. Numele lor sunt Sonali și Barnali. Tatăl lor este bețiv și și-a abandonat familia, iar mama lor le-a părăsit ca să își găsească un loc de muncă. Rugați-vă pentru mântuirea lor.
3.       Mulțumim lui Dumnezeu că m-a scăpat de cearta cu vrăjmașii Evangheliei. Împărțeam tractate, când, două persoane m-au chemat la o parte sub pretext că au să îmi spună ceva. Eu am continuat să împart tractate, ignorându-i. Văzând aceasta, m-au părăsit în grabă, probabil pentru a chema „întăriri”. Eu am folosit acest timp pentru a pleca de acolo. Această întâmplare a avut loc ieri, la Colegiul din orașul Maynaguri. Rugați-vă pentru mântuirea tinerilor care studiază la acest colegiu.

Rugați-vă și pentru:
1. Sosirea cu bine a echipei din România și implicarea lor în lucrarea din India.
2. Examenele copiilor care vor avea loc luna aceasta și la începutul lunii decembrie. 

Mulțumim lui Dumnezeu că El ne-a unit, ca să fim un trup activ și roditor, pe ogorul Evangheliei. A Lui să fie slava!  

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.