După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 noiembrie 2017

Noua Dreaptă trage un semnal de alarmă: UE a amplificat criza demografică prin încurajarea politicilor anti-familie, pro-mariaje și adopții homosexuale! 🔴 Chemăm creștinii de toate confesiunile la împreună-lucrare pentru apărarea simbolurilor creștine și a Bisericii lui Hristos în fața tavalugului laicizant și islamizant!

Naționaliștii europeni s-au reunit sâmbătă 18 noiembrie în Cehia la invitația APF (Alliance for Peace and Freedom), cel mai important partid politic naționalist pan-european care reunește mai mulți eurodeputați și reprezentanți ai partidelor naționaliste din Germania, Italia, Marea Britanie, Grecia, Spania, Cehia, Slovacia și Belgia.

Tema anunțată a Congresului este Viitorul Europei iar printre vorbitorii care au luat cuvântul se numără Tomas Vandas (Cehia), Roberto Fiore (Italia), Nick Griffin (Marea Britanie), Sascha Rosmuller (Germania), Martin Belusky (Slovacia) și Cristian Dumitriu (România), responsabilul Departamentului pentru Relații Externe al Noii Drepte.

Cristian Dumitriu a subliniat în cuvântarea sa că „viziunea noastră, a naționaliștilor români asupra Europei este cea a unei confederații de state suverane și independente și de națiuni libere. România a fost victima unei ideologii totalitare vreme de jumătate de secol și nu dorim să înlocuim diktatul Moscovei cu cel al Bruxelului. Ne opunem categoric unui superstat european, fie el federalizat sau centralizat. Ne opunem Statelor Unite ale Europei și considerăm că Europa noastră nu are nicio legătură cu uniunea lor!”

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.