După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 noiembrie 2017

Îți iubești familia și Țara? Crezi în Dumnezeu? Pentru Digi și mass-media mainstream ești „extremist de dreapta”, probabil și antisemit, antimusulman

„Zeci de mii de persoane” au luat parte la un miting organizat de către „extrema-dreaptă” în Polonia, scriu mai toate jurnalele și siteurile de „știri” despre marșul desfășurat duminică la Varșovia, cu ocazia Zilei Independenței. 
Iată cum a sunat știrea de pe Digi 24:
  •  „Marș de amploare al extremei-drepte din Polonia, de Ziua Independenței. 60.000 de oameni au ieșit pe străzile Varșoviei, pentru a apăra valorile creștine. Organizat sub sloganul „Îl vrem pe Dumnezeu!”, marșul a adunat polonezi care se opun migrației și politicilor proeuropene.
  • Protestatarii, mulți dintre ei antisemiți și antimusulmani, au promis că vor apăra țara de orice amenințare externă. Eu au mărșăluit prin oraș cu făclii și drapele, supravegheații îndeaproape de poliție”.


Cu alte cuvinte, Digi 24 afirmă că toți apărătorii valorilor creștine reprezintă extrema-dreaptă, asimilată cu fascismul și nazismul. Mai mult, știrea afirmă că acei 60.000 de oameni erau „protestatari”, „antisemiți și antimusulmani”. Protestau împotriva a ce? Sau a cui? Era un marș dedicat unei sărbători naționale. Mai mult,  arătând încă o dată că deontologia se plimbă cu capul spart prin redacția Digi 24, „știriștii” afirmă că „mulți” dintre cei 60.000 erau „antisemiți și antimusulmani”. De unde știu domnii de la Digi? Conform căror sondaje de opinie realizate în timpul marșului?

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.