miercuri, 8 noiembrie 2017

Doi dintre cei mai mari criminali ai lumii, Lenin și Hitler, nu au fost OKay ci au fost O, Gay! Adică homosexuali. O spun Arhivele KGB și CIA, acum disponibile online...

Nu cu mult timp în urmă, un oarecare Sorin Cucerai, lucrător cu ziua pe diverse "platforme", de la Dilema lui Andrei Pleșu la Criticatac, lansa o dezinformare murdară la adresa Coaliției pentru Familiei. 

Cucerai mințea fără jenă că în cadrul unei dezbateri televizate de la TVR 1, un „reprezentant al CpF a declarat că Hitler a fost un tip OKay până prin 1942, când a înnebunit”. În realitate - după cum ActiveNews a demonstrat - cel care a făcut o afirmație asemănătoare dar în alt context, a fost profesorul de drept constituțional Gheorghe Iancu. Dar acesta nu este nici membru al Coaliției pentru Familie, nici reprezentant al acesteia. Mai mult, Iancu a fost invitat la respectiva dezbatere de către Televiziunea Română, nu de către Coaliția pentru Familie. Adică, exact ca-n bancurile proaste cu Radio Erevan. Acesta este, de altfel, nivelul propagandiștilor împotriva familiei normale. La ceasul comemorării începuturilor celui mai mare genocid din Istoria omenirii, cel dezlănțuit de bolșevicii sataniști ai lui Vladimir Ilici Lenin împotriva creștinismului și a umanității, succedat și completat apoi de dementul anticreștin Adolf Hitler, e cazul să subliniem: nu, nici Lenin, nici Hitler n-au fost OKay; ci O Gay! Adică homosexuali.

CIA, respectiv OSS (Office of Strategic Service - precursorul serviciilor speciale americane) și KGB, respectiv NKVD, au documentat (și) viața sexuală a celor doi psihopați. Documente recent declasificate din Arhiva CIA, din care prezentăm aici câteva extrase, arată preocuparea ofițerilor de informații americani cu acest aspect, în vederea conturării profilului psihologic al subiectului și a unor predicții asupra acțiunilor lui viitoare, dintre care nu lipsește cea a sinuciderii.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.