După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 noiembrie 2017

Doi deputaţi le cer oficial unor miniştri să se implice în rezolvarea problemei copiilor Smicală

Cu o săptămână înainte ca o delegaţie română să meargă în Finlanda pentru a discuta problema Mariei (10 ani) şi a lui Mihai (11 ani) (copiii, cetăţeni români, ai Cameliei Smicală Jalaskoski, ţinuţi cu forţa în două centre de plasament din Finlanda de aproape doi ani), deputatul de diaspora Doru Petrişor Coliu a adresat o interpelare Ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu.
Deputatul precizează că celor doi copii li se condiţionează vizitele familiei de renunţarea la orele de balet sau la participarea la slujbele religioase. Deputatul o mai informează pe doamna ministru că băiatului (Mihai) i s-a comunicat „fără să existe în prealabil un consult de specialitate, că are ADHD şi va primi tratament (amfetamină)“.
Dep. Coliu a dorit să ştie dacă din delegaţia română în Finlanda va face parte şi un expert psiholog, aşa cum a cerut în repetate rânduri Camelia Smicală, mama celor doi copii, despre care aceasta susţine că sunt extrem de afectaţi emoţional de despărţirea de ea şi de regimul de cvasi-detenţie în care sunt ţinuţi împotriva voinţei lor.
Ministrul Muncii întrebat despre delegaţia din noiembrie 2017:
Din delegaţia care se va deplasa în luna noiembrie 2017 în Finlanda va face parte şi un psiholog specializat în psihologie infantilă? Intenţionaţi să solicitaţi un consult psihologic al copiilor, corect, competent şi neutru?
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.