După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 noiembrie 2017

„APĂRAREA Creștinismului poate DISTRUGE Europa!”

Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.

Această declarație halucinantă aparține șefului diplomației din Luxemburg, eurofilul Jean Asselborn, cel mai vechi ministru de Externe din UE, în funcție din 2004, și a fost făcută într-un interviu pentru ziarul austriac Tiroler Tageszeitung, scrie Evenimentul Zilei.ro.
Rugat să comenteze refuzul țărilor din Europa Centrală de a accepta cotele de imigranți impuse de Bruxelles, politicianul de 68 de ani a afirmat că „țările care nu doresc să-și deschidă porțile pentru refugiații din sud, care vorbesc araba și sunt musulmani, ignoră valorile... pe care UE le reprezintă”.
Asselborn, care i-a fost adjunct lui Jean-Claude Juncker, pe vremea când acesta era premier al Luxemburgului, a insistat că UE „este un proiect bazat pe valori” și că eșuarea în tentativa de a face Ungaria, Polonia și celelalte state central-europene să primească refugiați este „ceva ce poate distruge Europa”.
Întrebat despre succesul partidelor populariste și anti-imigrație în Cehia, Austria și, într-o oarecare măsură, în Germania, Asselborn, unul dintre stâlpii integrării europene, a spus că „dacă sunt mai multe tradiționale de dreapta în Europa, aceasta nu este o problemă, nici dacă sunt mai multe de stânga. Însă dacă cineva este preocupat de protejarea Creștinismului în fața Islamului și de aceea închide frontierele și nu mai permite nimănui să intre... Poți să numești asta extremism. Iar cei care cred în Europa... trebuie să lupte.”

Punctul de vedere al lui Asselborn este în perfectă consonanță cu cel formulat de alți corifei ai integrării europene. Federica Mogherini, comisarul european pentru Afaceri Externe, declara în iunie 2015: „Islamul aparține Europei. Are un loc în istoria Europei, în cultura, în mâncarea și – cel mai important – în prezentul și viitorul Europei... Unii încearcă să ne convingă că musulmanii nu pot fi buni cetățeni europeni, că mai mulți musulmani înseamnă sfârșitul Europei. Acești oameni nu numai că se înșală asupra Europei, dar habar n-au ce este Europa și identitatea europeană.”
În luna mai 2016, francezul Pierre Moscovici, Comisar european pentru economie, declara: „Europa nu este creștină. Eu nu cred în rădăcinile creștine ale Europei. Europa este diversă.”
În 2005, când a avut loc o mare dezbatere privind oportunitatea de a introduce în Constituția Europeană a „rădăcinilor creștine” ale Europei, Franța și președintele său, Jacques Chirac, au fost în fruntea celor care se împotriveau inițiativei, sprijinită de Polonia, Italia și Germania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.