După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 octombrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Dumnezeu ne cheamă la o viață de trudă pe ogorul credinței. Truda în slujba Domnului Isus îndepărtează rugina de pe armele Duhului. Una dintre ele este siguranța iertării păcatelor. Sudoarea și rănile credinței sunt semnele copiilor lui Dumnezeu, pe care El vrea să îi primească cu bucurie înaintea Sa (2 Petru 1:8-11).

          Vrem să îi dăm slavă lui Dumnezeu, împreună cu voi, pentru frumosul program de tineret pe care adunarea noastră l-a organizat pentru trei zile, în timpul sărbătorilor dedicate închinării la idoli. Acesta a fost primul program de tineret mai de anvergură, organizat în adunarea noastră. Rugați-vă și pentru următorul program de tineret de trei zile pe care am vrea să îl organizăm cam pe la jumătatea luniii octombrie.

          Vrem să îi mulțumim lui Dumnezeu și pentru o altă casă din apropiere, pe care am închiriat-o de curând.Acolo le-am așezat pe fetele mai mari. Rugați-vă pentru schimbarea vieții lor, pentru a putea fi o bună mărturie. Rugați-vă și pentru mântuirea proprietarilor caselor. Noi încercăm să le vestim Evanghelia. Rugați-vă în special pentru propietarul numit Gour. El ne-ar putea face ceva probleme legale, pentru că vrea să ne verifice documentele pe baza cărora noi stăm și facem lucrare în India.          Rugați-vă și pentru unchiul Patrik (un bătrânel care stă noi), care urmează să fie operat pe 5 octombrie.

          Rugați-vă și pentru Anamika. Noi am trimis-o să se îngrijească de băiatul mai mic al pastorului Pikai. Pastorul Pikai, de curând,  a paralizat pe fond nervos. Rugați-vă pentru vindecarea lui și pentru o bnuă mărturie în dreptul lui Anamika.

Mulțumim pentru suport și rugăciuni!

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.