După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 octombrie 2017

Samy Tuțac 🔴 Cu ajutorul lui Dumnezeu vom continua lupta pentru familie...


1. Lupta pentru apărarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie este foarte dificilă. Este nevoie de implicarea fiecăruia, iar piedicile sunt multe și mari. Dar continuăm!
2. Nu putem accepta să fim obligați să trăim sub o normativitate care urmărește să desființeze credința și identitatea noastră. Deci, continuăm!
3. "Căsătoriile" homosexuale, nu sunt compatibile cu libertatea de conștiință, sunt totalitare. Acestea vor fi folosite ca un ciocan împotriva celor care, din cauza conștiinței, nu le vor accepta. Lupta va fi și mai grea, dar continuăm!
4. Un gol, ceva imprecis în Constituție, poate fi umplut cu ceva străin poporului român  cu consecințe grave asupra drepturilor și libertăților cetățenești. Deci, continuăm!
5. Când oamenii de bună credință se unesc și au curajul mărturisirii, pot face schimbări mari! Deci continuăm! Așa să ne ajute Dumnezeu!
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.