După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 octombrie 2017

Florin Ianovici 🔴 Vindecă, Doamne, durerea!

S-au înmulțit peste măsură rănile în poporul lui Dumnezeu. Cu fiecare săptămână sunt martorul unor drame care sfâșie sufletele greu încercate.
Niciun medicament, fie el de pe rafturile farmaciilor sau din cabinetele psihologilor, nu va putea vindeca pe deplin avalanșa de boli sufletești care slăbește trupul lui Hristos.
Descurajarea, deznădejdea, teama accentuată, tristeți prelungite, istovirea, neîncrederea, pesimismul și criticismul la pachet sunt avalanșa întunericului care vrea să stingă lumina credincioșilor.
Dar poate că cea mai grea maladie, cea mai periculoasă dintre toate este uscăciunea din biserici. Locul vindecării, e locul unde primești hrană duhovnicească pe post de medicament. Ne putem lupta cu orice în lumea această, dar nu putem birui atunci când biserica în loc să zidească, să învioreze, să înarmeze sufletele, le ține în secetă și pustiu.
O nădejde amânată îmbolnăvește inima. Să vii la biserică cu speranța să te ridici, să primești putere, să te umpli de dragoste prin Duhul Sfânt și să pleci întristat, gol, cu migrene și dezamăgit, e cea mai mare lovitură dată de diavol credinței.

O soră îmi mărturisea de dimineață că a ajuns ieri la biserică într-o stare de sănătate precară. Nu era sigură dacă va rezista măcar o oră. Duhul lui Dumnezeu a coborât în aceea adunare și sora spunea că încă simte untdelemnul prezenței lui Dumnezeu și că plutește de bucurie. Plângea și râdea în același timp. A fost vindecată, dar, mai ales a primit putere de sus ca să lupte cu toate greutățile vieții. ,,Sunt în al noulea cer – spunea dânsa - și nu vreau să cobor de aici.’’
Lumea zace în cel rău, iar întunericul își trimite valurile spre credincioși. Mulți dintre noi suntem loviți și doborâți de atâtea răni. Strigătul nostru se îndreaptă spre Dumnezeu: vindecă-ne Doamne! Coboară Duhul Sfânt în adunare și adu sufletului nostru leac alinător.
Dacă nu suntem vindecați în Biserică, unde altundeva găsim vindecare?
Ieremia 8:22 "Nu este niciun leac alinător în Galaad? Nu este niciun doctor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului meu?” "

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.