După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 octombrie 2017

Buenos Aires: 31 octombrie – Ziua Bisericilor Evanghelice

Inițiativa „a fost susținută de toate grupurile politice”. „Este o decizie corectă”, a spus deputatul Marcelo Daletto.
Deputatul partidului provincial argentinian „Cambiemos”, Marcelo Daletto, a salutat aprobarea în Senat a proiectului de lege care declară ziua de 31 octombrie în fiecare an „Ziua Bisericilor Evanghelice” din Buenos Aires.
„Ca nepot al unui pastor evanghelic, sunt mândru că am promovat acest proiect cerut de bisericile evanghelice. Proiectul fost susținut de toate grupurile politice și a fost realizat împreună cu guvernul”, a subliniat Daletto.
Reprezentantul argentinian a spus că „toate religiile au zile oficiale, dar acest lucru nu s-a întâmplat în cazul evanghelicilor, așa că este corect să o aibă și ei”. „Conform libertății religioase care caracterizează provincia și națiunea noastră, suntem plini de bucurie că comunitatea evanghelică are acum ziua ei pentru că reprezintă un procent important din populația argentineană”, a concluzionat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.