După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 octombrie 2017

Samy Tuțac 🔴 Oponenții referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție afirmă că România se depărtează de valorile occidentale și că de acţiunile Coaliţiei pentru Familie ar profita Putin şi Rusia. Nu cred că am văzut argumente mai stupide. De fapt, acestea nu sunt argumente, ci doar elemente de propagandă sexo-marxistă...

Oponenții referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție afirmă că România se depărtează de valorile occidentale și că de acţiunile Coaliţiei pentru Familie ar profita Putin şi Rusia. Nu cred că am văzut argumente mai stupide. De fapt, acestea nu sunt argumente, ci doar elemente de propagandă sexo-marxistă.

Mai întâi, familia și căsătoria sunt valori românești, pe care le avem ca popor român. Nu avem nevoie de cineva din afara României să ne spună ce înseamnă căsătoria și familia, pentru că știm foarte bine ce înseamnă. Poporul român are suficiente resurse pentru apărarea valorilor românești. 

Apoi, aceste valori sunt atât de importante umanității încât ele depășesc barierele de naționalitate, de cultură, chiar de religie sau de confesiune religioasă. Sunt valori ale umanității. În cele mai multe locuri în care oamenii au șansa și abilitatea de a alege pentru ei înșiși ce înseamnă căsătoria și familia, ei aleg în favoarea familiei naturale. 

Noi nu dorim să promovăm valori străine, ci doar valori românești și valori universale. Tocmai acuzele care ni se aduc sunt valabile pentru susținătorii căsătoriilor homosexuale. Ei sunt cei care importă valorile lor în România din alte locuri, ei sunt finanțați și îndrumați din afara țării. Activitățile și strategiile lor sunt copiate cuvânt cu cuvânt după ceea ce colegii lor au făcut și fac în alte țări din Occident.

Susținem Familia!
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.