După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 septembrie 2017

SUA: Fermierii creștini excluși de pe piața locală pentru că au îndrăznit să-și spună opinia despre căsătoriile între persoane de același sex își caută dreptatea în justiție


Apărătorii familiei Steve și Bridget Tennes, proprietari ai Fermelor Mill, din Charlotte, Michigan, au cerut instanței să acorde clienților lor o ordonanță temporară care să le permită să-și vândă produsele la Piața Fermierilor din East Lansing, scrie site-ul The Daily Signal, potrivit ActiveNews.ro.   

„De la 1 iunie, am pierdut trei luni și jumătate, timp în care nu am putut participa la un târg al fermierilor, unde am vândut produse penru toată lumea în ultimii șapte ani”, a declarat Steve Tennes, fermierul căruia i s-a dat interzis din cauza faptului că a îndrăznit să-și spună părerea despre căsătoria între persoane de același sex.

Necazurile lor au început încă de anul trecut, în augsut, când s-au trezit puși pe o listă neagră a fermierilor din zonă după ce au postat un comentariu pe Facebook legat de căsătoriile între homosexuali. Cei doi americani postaseră următoarea frază: „Datorită convingerilor noastre religioase, nu vom găzdui  o căsătorie între persoane de același sex la fermele noastre”. Atât și nimic mai mult. 

A fost de ajuns ca familia Tennes să devină indezirabilă, iar produsele lor să fie boicotate de orașul East Lansing, care a menționat în mod explicit postarea de pe Facebook drept motiv principal pentru eliminarea celor doi fermieri de pe piața locală.

Disperată, familia Tennes a ajuns să își caute dreptatea în justiție. Ea este reprezentată în acest proces de Alianța pentru Apărarea Libertății, o organizație creștină non profit, care îl apără și pe Jack Phillips, cofetarul din Colorado, al cărui caz a ajuns la Curtea Supremă după ce a refuzat să facă torturi pentru cuplurile homosexuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.