După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 septembrie 2017

SERBIA: Şefa guvernului, la parada minorităţilor sexuale. Ana Brnabic devine astfel primul lider din regiunea Balcanilor care participă la un marş al comunităţii LGBT...

Premier al Serbiei, Ana Brnabic, o lesbiană declarată, a participat, duminică, la parada minorităţilor sexuale din capitala Belgrad, scrie Europa FM.ro.

Evenimentul a fost organizat sub atenta supraveghere a poliţiei, la 7 ani după violenţele ce s-au soldat cu peste 100 de răniţi, aminteşte France Presse.

În vârstă de 41 de ani, Ana Brnabic devine primul lider din regiunea Balcanilor care participă la un marş al comunităţii LGBT.

Prezenţa sa la reprezintă un gest important într-o Serbie tradiţionalistă care negociază aderarea la UE.

În opinia celor care militează pentru drepturile minorităţii LGBT, prejudecăţile împotriva homosexualilor rămân o problemă extrem de răspândită în această ţară de circa 7 milioane de locuitori, majoritar creştin-ortodocşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.