După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 septembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,
          Copii sunt întradevăr binecuvântarea lui Dumnezeu. Ei sunt transfomați în binecuvântare, în măsura în care ascultă de evanghelia Domnului Isus. Datoria noastră este de a le prezenta și demonstra evanghelia și de a-i disciplina în dragoste și în adevăr, atâta vreme cât încă mai sunt un „lut” maleabil. În felul acesta, Dumnezeu ne folosește pentru a le da lucruri de bază, de referință, o adevărată rădăcină  a vieții.  Dacă nu ne asumăm durerile disciplinării în adevăr și în dragoste, nu putem să avem nici o speranță pentru o rodire disciplinată, dupa voia lui Dumnezeu.

          Astăzi aș vrea să vă împărtășesc câteva motive de rugăciune cu privire la copiii care ne sunt în grijă. Mulți dintre copiii din familiile destrămate sunt victime ale abuzurilor imorale din partea celor care aveau grijă de ei. Un exemplu este Lotika, o fetiță în vârsta de 8 ani. Ea a fost abuzată de trei ori de un unchi de-al ei, la care stătea. Același unchi ar vrea să o ia înapoi pe Lotika și pe fratele ei, de la noi. Noi nu am vrea ca acest lucru să se întâmple. Lotika are probleme la învățătură. Rugați-vă ca ea să primească prin Domnul Isus vindecarea și înțelepciunea de care are nevoie.  Rugați-vă și pentru Rahul, un băiat cam în vârsta de 15 ani, care stă la noi. Într-o noapte l-am prins profitând de un alt băiat mai mic decât el. Din acea zi, copii mai mici dorm separat de cei mari. Durerea noastră cu privire la Rahul este datorită faptului că el este și botezat. Rugați-vă pentru transfomarea vieții lui.

          Rugați-vă și pentru Anamika, o adolescentă de 16 ani. Ea a repetat clasa a noua de trei ori și nu mai vrea să meargă la școală. Dar ea este deschisă să studieze la fără frecvență și și-ar dori să devină asistentă medicală. Ea nu a fost încă botezată și provine dintr-o familie distrusă de băutură (tatăl ei e bețiv și mama ei s-a recăsătorit cu altul).

          Rugați-vă și pentru programul de evanghelizare la care vom participa împreună cu copii, pe 5 septembrie, în Siliguri. În aceași zi am vrea să vizitam și satul bunicilor Lotikăi și a-i fratelui ei.

          Rugați-vă și pentru un tânăr paralizat, pe nume Jotimoy. El este foarte mânios împotriva părinților lui care îl îngrijesc. Pentru că paralizia lui e cam de 50%, el, mânios fiind, a stricat câteva lucruri în casa părinților (un telefon mobil, conducte de apă și altele)

          Mulțumim în numele Domnului Isus că vă luptați în rugăciuni pentru noi.

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.