marți, 12 septembrie 2017

Petru Popovici a intrat în cel de-al 100-lea an!

Astăzi, 12 Septembrie, se împlinesc 99 de ani de la nașterea Fratelui Petru Popovici – Fratele și învățătorul multora dintre noi, un Frate mai mare și neobosit propovăduitor al Evangheliei Domnului nostru Isus Hristos! 

Deși a slujit o parte însemnată din viață în Arad și Timișoara, dânsul ne predică Evanghelia și astăzi la cei 99 ani din State, în Comunitatea de Frați Baptiști din Georgia, Atlanta (Biserica Română Baptistă Gwinnett – www.grbcatlanta.com)

Cuvine-se prinos să mulțumim Domnului Dumnezeu pentru acest dar măreț carene-a îndrumat pe Calea Domnului cea dreaptă și a fost o pildă printre noi toți.
Soția – Sora Hortensia Popoici a plecat la Domnul în această vară.
Cărțile sale, cântările traduse și adaptate, predicile și ilustrațiile, dar parcă și mai mult, simțirile profunde și faptele care-l urmează ne-au îmbogățit sfera cunoașterii Domnului nostru Isus Hristos!
Ogorul Evangheliei Domnului Isus a fost lucrat zeci de ani de acest preaiubit Rob și serv credincios Stăpânului său pentru neamul nostru Românesc.
Cuvintele noastre au fost întotdeuna prea sărace să poată vorbi de o inimă care a ars o viață întreagă pentru Dragostea lui Dumnezeu față de noi, și a noastră față de Cer. Cauza Nobilă a Evangheliei a fost întotdeauna pe primul loc pentru Fratele Pitt Popovici.
Mai multe, inclusiv eroarea despre cei "100 de ani", pe www.barzilaiendan.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.