După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 septembrie 2017

Petru Popovici a intrat în cel de-al 100-lea an!

Astăzi, 12 Septembrie, se împlinesc 99 de ani de la nașterea Fratelui Petru Popovici – Fratele și învățătorul multora dintre noi, un Frate mai mare și neobosit propovăduitor al Evangheliei Domnului nostru Isus Hristos! 

Deși a slujit o parte însemnată din viață în Arad și Timișoara, dânsul ne predică Evanghelia și astăzi la cei 99 ani din State, în Comunitatea de Frați Baptiști din Georgia, Atlanta (Biserica Română Baptistă Gwinnett – www.grbcatlanta.com)

Cuvine-se prinos să mulțumim Domnului Dumnezeu pentru acest dar măreț carene-a îndrumat pe Calea Domnului cea dreaptă și a fost o pildă printre noi toți.
Soția – Sora Hortensia Popoici a plecat la Domnul în această vară.
Cărțile sale, cântările traduse și adaptate, predicile și ilustrațiile, dar parcă și mai mult, simțirile profunde și faptele care-l urmează ne-au îmbogățit sfera cunoașterii Domnului nostru Isus Hristos!
Ogorul Evangheliei Domnului Isus a fost lucrat zeci de ani de acest preaiubit Rob și serv credincios Stăpânului său pentru neamul nostru Românesc.
Cuvintele noastre au fost întotdeuna prea sărace să poată vorbi de o inimă care a ars o viață întreagă pentru Dragostea lui Dumnezeu față de noi, și a noastră față de Cer. Cauza Nobilă a Evangheliei a fost întotdeauna pe primul loc pentru Fratele Pitt Popovici.
Mai multe, inclusiv eroarea despre cei "100 de ani", pe www.barzilaiendan.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.