După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 septembrie 2017

Modelul finlandez și modelul LGBT, în învățământ


Ieri a fost deschiderea anului scolar. La TVR, prietenul meu Dorin Chiotea a avut in studio o neoactivista, care ne-a vorbit despre “Era digitalizarii in scoala” si despre “Finlanda, model de excelenta in domeniul digital”. Sper ca Dorin a chemat-o ca s-o faca de panarama.

Tanti tinea teoria asta la televiziunea publica a unei tari care are cel mai rapid internet (necesitati de neopropaganda intensiva) din Europa si cele mai mici salarii, in IT. Intr-adevar, finlandezii au renuntat sa predea scrisul de mana in scoli. Ei nu au nevoie sa lase biletele in usa colocatarilor de bloc – “de ce m-ai inundat, scorpie?” – pentru ca distantele dintre case sunt foarte mari. Finlandezii arboreaza un steag, ca sa afle vecinii ca s-au intors la domiciliu. Steagul e varianta veche a telefoniei mobile (Nokia va spune ceva?) si foarte veche a comunicarii pe net. Nu glumesc. Am fost in Finlanda, in 2005. Cateva sute de ani sub Coroana Suedeza, cateva sute sub Rusia. Chipurile oamenilor sunt ca vremea. Ma abtin de la comentarii despre clima, ca sa nu jignesc oamenii. “Fantomatica si orbitoarea lumina a Nordului”, despre care povestea Curzio Malaparte in romanul “Kaputt”, “arde orice semn de viata”. Fiecare finlandez are sauna acasa, dar asta cred ca stiti. Pentru ei, sauna poseda si valoare spirituala. In spatiile dogoritoare, menite sa contrasteze cu dezastrul meteo din exterior, au loc petreceri, nunti, teambuliding-uri si nasteri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.